New seat



Nyt uusi Ranskan tädeiltä lahjaksi saatu Tripp Trapp syöttötuoli odottelee valmiina että Mimi kasvaa vielä hieman ja oppii istumisen taidon. Nyt vielä istutaan Baby Björnissä, vaikkakin olisi jo kiva istua samalla tasolla äidin ja isän kanssa! Molemmissa istuisimissa muuten ruskeaa -olisikohan hieman fiilistelyä äidin omaan lapsuuteen...

Our new Tripp Trapp chair that we got as a gift from aunts in France is waiting that Mimi grows a little more and will learn how to sit. Now still sittin gin the Baby Björn even though it would be interesting to sit in the same hight with mom and dad already! We've selected brown colouring for both seats -maybe it has something to do with colours from mother's childhood...

Photos © Pinjacolada

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

5 comments:

  1. Meilläkin Tripp Trapp odottaa vielä paketissa, että pikkuinen oppii kunnolla istumaan. Sitteristä hän jo yrittää ylös minkä ehtii. Jee jee, lähiviikkoina päästään syöttikseen :)

    ReplyDelete
  2. Me ei maltettu odottaa ja laitettiin jo kasaan! Sama juttu täällä, sitterissä punnerretaan ylös koko ajan :)

    ReplyDelete
  3. Meillä se tuoli oli kasattuna jo ennen kuin Okko syntyi:D Mies on vähän malttamaton:) Se on todella hyvä - kuten tuo BabyBjörnkin! Olen ollut super-tyytyväinen molempiin ostoksiin.

    ReplyDelete
  4. Meillä on onneksi tuo Bambon Tripp Trapp valmiina, jos tulee "äkkilähtö" :) Tulevat muuten viemään aikas paljon tilaa tuossa pöydän ympärillä!

    ReplyDelete
  5. Tutun näköistä, meillä on tuo sama Tripp Trapp (paitsi pehmusteen pallot ovat mustia) ja sama ruskea sitteri :) Kumpaankin olen ollut hurjan tyytyväinen!

    ReplyDelete