Visiting in France


Viime viikolla kyläilimme ranskalaisten sukulaisten luona Keski-Ranskassa Limoges alueella. Ihanan kyläpaikan uima-allas näyttää houkuttelevalta, mutta viileän sään vuoksi vesi oli vain +18°c. Uimassa kuitenkin käytiin, mutta nopeasti! Ostimme Mimille reissuun Baby Björn rintarepun, koska Manduca repussa hän yritti vain kääntyä menosuuntaan päin ja se kun ei siinä oikein onnistu vaikka reppu on muuten ollut tosi hyvä. Nyt on nokka menosuuntaan päin ja intoa riittää!

Last week we visited french relatives in mid of France in Limoges area. The pool of this lovely house looks really tempting but unfortunally the water was only +18°c due to the cool weather. Still we had to go for a swim but a quick one! We bought the Baby Björn bag for Mimi for the trip since she just tried to turn around in her Manduca bag where the baby sits towards the parent. Now she can see forward and is super excited about it! 

Photos © Pinjacolada

2 comments:

  1. Meillä oli tuo sama rintareppu käytössä viime kesänä ja syksyllä. Okko söi aina sitä reunaa. Hih. Mutta tykkäsi kyllä olla siinä.

    ReplyDelete
  2. Joo tuo reuna on myös meidän neidillä koko ajan suussa!

    ReplyDelete