Our stand at Habitare


Tällä kertaa Habitare-messut ovat menneet täysin tuolla omalla ständillä partioimassa ja muita messuja on ehtinyt seurata lähinnä sivusilmällä. Aika monessa blogissa onkin ollut jo messupäivitystä ja on ollut todella hienoa nähdä kuvia myös meidän ständiltä, niin hyllystä ja kuin Laura Itkosen kaakeleista! Tässä teille vielä pari kuvaa meidän the Block alueella olevalta osastolla, josta meidät löytää vielä tänään sunnuntaina Habitaren viimeisenä päivänä. On ollut aika mukavaa olla ensimmäistä kertaa Habitaressa esittelijänä kun messuvieraana siellä on tullut juostua yli vuosikymmen.

Hyllymme on saanut hienon vastaanoton messuilla ja olemme valtavan kiitollisia siitä, että se valittiin mukaan tämän vuoden Toimittajien Tusinaan!

The Botanic Shelf -hyllymme lisäksi ständiltämme löytyy Laura Itkosen käsin valmistamia kauniita kaakeleita, joita Laura valmistaa itse. Takaseinän väri on muuten kaunis harmahtavan vihreä Nefriitti Tikkurilan paletista numerolla N494, vaikkakin kuvissa sävy on hieman vaikea saada näkymään juuri oikeanlaisena.

Tervetuloa moikkaamaan Blockiin, numero 6 b 97 !

/

Our stand at Habitare fair with two different height versions of the Botanic Shelf designed together with Riikka Kantinkoski and handmade tiles by Laura Itkonen. Our the Botanic Shelf has got really nice feedback and very happy that it was chosen as one of the 12 favorite products of the fair by the interior press!

The fair is still open today Sunday, welcome to see us on stand 6 b 97!

3 comments:

  1. Great!! It's only a bit to come and say hi!

    ReplyDelete
  2. Very beautiful! And a very handy shelf!
    And I agree with variouskinds: it is too far to come and say hi :)

    ReplyDelete