Midsummer flowers


 Hello there! Here we are spending the Midsummer in the USA and have to say I've been missing home also because of all my friends photos of the Finnish lakes, blooming lilacs and midnight sun. I felt I had to fill the house with flowers to celebrate the summer and got a mix of some greens and flowers. 

You can see I've been shopping at IKEA as we got a new beautiful rattan cabinet in the kitchen from the IKEA Stockholm 2017 series and the grey glass vases of the IKEA PS collection designed by Finnish Iina Vuorivirta. For sometime I've been dreaming of the big Marimekko glass vase but due to it's price mine is still in the shop. I actually really like this series of 3 grey glass vases that go with any flowers and make a beautiful combination together.

Wishing you a lovely Midsummer!


/

Hei vaan! Täällä vietetään Amerikkalaista Juhannusta ja kieltämättä on ollut kotimaahan ikävä kun katselee muiden kuvia yöttömästä yöstä, järvimaisemista, makkaranpaistosta ja kukkivista syreeneistä. Piti täyttää omaa kotia kukilla, jotta saatiin vähän enemmän juhannustunnelmaa.

IKEA:ssa ollaan tosiaan käyty pariin otteeseen ja tuo Stockholm 2017 kaappi on aivan ihana ja toimii ihan hyvin myös kahvikuppien ja muiden säilytykseen keittiössä. Iina Vuorivirran suunnittelema kolmen lasimaljakon sarja harmaana on kaunis ja toimii monenlaisille kukka-asetelmille. Olen jo kauemmin haaveillut Marimekon isosta lasimaljakosta, mutta varsinkin täällä Marimekko on kalliimpaa kuin Suomessa niin maljakko on pysynyt visusti kaupassa. Näillä vaaseilla toki nyt pärjää hienosti jos jonkilaisten kukkien ja asetelmien kanssa.

Ihanaa Juhannuspäivää kaikille!

4 comments:

 1. Hei! Kommentoin tähän postaukseen, jotta saan varmasti sinut kiinni. :) Meillä on täysin samanlainen Niemen tehtaiden vanha lasten pinnasänky, joka on myös itse maalattu keltaiseksi. Teillä oli alapedissä keltaista salmiakkikuviota päiväpeitto. Mistä se on? Etsin juuri sellaista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Se sängyn peitto on itseasiassa pari vuotta vanhan lasten pussilakanan toinen puoli :D Pussilakana oli ihan Prisman merkin sirkuskuosinen perus setti. Pikaisella googlauksella löytyikin, että olisi vielä valikoimassa nimellä Ciraf Sirkus. Toki päiväpeiton metsästykseen se ei taida auttaa.

   Delete
  2. Kiitos tiedosta! Oletteko te käyttäneet päiväpeittoja vai pedanneet vain pussilakanan siististi sängyn päälle? Olen kahden vaiheilla, kannattaako päiväpeittoa edes hankkia, jos kauniilla lakanoilla hoitaa saman homman. :)

   Delete
  3. Meillä vähän vaihtelee käytännöt, nyt on ollut vaan pussilakanat, mutta haaveilen uusien päiväpeittojen ompelemisesta juuri :)

   Delete