Good reason to buy a bag

Eli hyvä syy ostaa kassi! Auttaakseen ihmisiä Japanissa Marimekko valmistaa Kristiina ja Emma Isolan suunnitteleman erikoiserän Unikko-kuvioisia kangaskasseja Suomen ja Japanin lippujen värien yhdistelmänä. Kaikki myyntitulot menevät lyhentämättömänä Punaisen Ristin kautta Japanin katastrofin uhrien auttamiseen. Saatavana huhtikuun lopussa.

To help people in Japan Marimekko is producing special edition Unikko-patterned fabric bags designed by Kristiina and Emma Isola in the combination of the colours of Finnish and Japanese flags. All the proceeds from sales will be donated through Red Cross to help the victims of the disaster in Japan. Available in the end of April.

Photo: Marimekko

2 comments:

  1. jee hyvä marimekko!!! mutta voi kamala tota unikkoa :D

    ReplyDelete
  2. Tuntuu että meillä suomalaisilla Unikko on kyllä aikoinaan hieman puhkikulutettu... Ostin yli 10 vuotta sitten sinistä unikkoa 10 metriä 100 markalla ja vielä se odottaa kaapissa oikeaa hetkeä. Nyt viime aikoina Unikko on taas alkanut näyttää ihan kivalta ja mietin oliskohan aika tehdä kankaasta lakanat vai uskaltaisiko repäistä ja tehdä ihan verhot! Mutta ei voi mitään, yhä meinaa tulla mieleen kuva joka naisen unikko-jakkupuvuista...

    ReplyDelete