Baskets

Mummi virkkasi mahtavat lelukorit Mimille! Itse kun olen kehittänyt pienen rasitusvamman oikeaan käteen lasta kannellessa, niin virkkaus ei nyt edes onnistuisi. Mutta aikomus on tehdä itsekin lisää jotain vastaavaa kunhan käsi taas paranee. Onneksi ihana äitini innostui tästäkin projektista ja korit valmistuivat hetkessä trikoosta Kangasaitan ohjeella. Koreista tuli hieman erilaiset kun suunniteltiin, johtuen trikookuteen paksuuseroista ja määristä -mutta lopputuloksesta tulikin tosi kiva ja me tykätään! Kirkkaat värit sopivat hyvin käyttöön ympäri asuntoa, vaikka näin parvekkeellekin!

Grandmom made great toy baskets for Mimi! Instructions in finnish from Kangasaitta. The design changed slightly while making due to the thickness of the tricot but they turned out really nice and we love them!

Photos © Pinjacolada

8 comments:

 1. Ihania! Ja isommassa korissa istuu mahdottoman suloinen tapaus!

  ReplyDelete
 2. Oi miten ihania! Ja kuinka kaunis lapsi!

  ReplyDelete
 3. Kiitos Dooda ja Kiki :) siis äidinkin mielestä suloisin ihanuus tuo meidän vipeltäjä!

  ReplyDelete
 4. Ihan mahtavat! :D Onko tuollaiset isotkin korit ihan jämäköitä pelkästä kuteesta tehtynä?

  ReplyDelete
 5. Saara - Pienempi kori on kyllä jämäkämpi kuin iso, mutta isompikin ihan ok kun on täynnä tavaraa! Riippuu varmaan myös vähän kuteen paksuudesta, meillä kun tuli käytettyä vähän eri paksuisia niin mallista tuli hieman ylöspäin levenevä :)

  ReplyDelete
 6. Niin vielä, ei tehty korien pohjista ihan saman kokoisia kun tuossa ohjeessa, muuten olis tullu aika valtavat!

  ReplyDelete