Time flies


Tänään on äitiysvapaani viimeinen päivä -aika on kulunut todella nopeasti, vaikka aiemmin kuvittelin että tässä kotona voisi jopa tulla tylsää! Mutta meillähän on ollut niin mukavaa kaksistaan kotosalla, että ei tämä mamma vielä minnekään töihin raaski palata -ainakaan vielä tänä vuonna! Maija Louekarin Marimekon Karkuteillä ja Karkulaiset printit ovat meidän suosikkeja. Sitä löytyi vauvakopasta aiemmin ja nyt lakanoista sun muusta. Suunnitelma on myös kehystää Karkulaisia Mimin huoneen seinälle vähän myöhemmin. Nyt pakataankin taas kimpsut ja matkataan pohjoisen suuntaan mummilaan!

Today is the last day of my maternity leave -time has passed just so fast! Before Mimi's birth I was still wondering if I would get bored at home! But the time together has been so amazing and fun that this mama doesn't want to go back to work yet and decided to stay home still until the end of the year at least! We love Marimekko's Karkuteillä ja Karkulaiset prints designed by Maija Louekari. We had it covering in Mimi's new born bed and now in her bedsheets and other things. Later the plan is to frame some of it on her room wall. Now we are packing our bags again and going to the north to see grandmom!

Photos © Pinjacolada

2 comments:

  1. Hauskaa matkaa!

    PS: Tällä hetkellä siellä töissä nyt ei niin riemukasta olekaan:/ Minäkin kyllä nautin kotona olemisesta! Oli se ihanaa aikaa. Meillä mies saa nauttia nyt vuorostaan:)

    ReplyDelete
  2. Kiitos Kiki! Onhan tämä aivan ihanaa aikaa! Eikä ole kyllä kovin tullut töihin ikävä, ainakaan vielä! Kiva kun teidän Okko saa olla yhä kotona ja vuorostaan isän hoivissa!

    ReplyDelete