Bonjour!


Pariisissa oli ihanaa, niinkuin aina. Sukulaisia ja ystäviä oli mukava nähdä taas. Paljon herkkuja, juustoja, hyvää kahvia ja ihmeekseni ei yhtään croissantia -tällä kertaa! Hieman ehdittiin shoppaillakin. Kiva olla kuitenkin pitkästä aikaa taas kotona!

Paris was great, as always. It was good to see that side of our family and friends again. A lot of desserts, cheese, good coffee but somehow this time not a single croissant! Little bit of shopping. Now it's really nice to be home again too!

Photo © Pinjacolada

5 comments:

 1. Oi, varmasti. Pariisi on kaunis. Mietinkin tuota sukunimeäsi ; )

  ReplyDelete
 2. tinajo: Thanks! It was :)

  Minna: Pariisi on kyllä aina niin kaunis, minä vuodenaikana vaan! Tällä vierailukerralla keskityttiin tosiaan lähinnä sukulaisiin ja tuttuihin. Ensi kerralla haluan kyllä taas enemmän aikaa kaupungilla marhailuun ja vaan Pariisin ihastelemiseen! Joo sieltähän se tulee ;)

  ReplyDelete
 3. Nuo Parriisin eclairet on aivan suussa sulavia, aijaijai. (Huomaatko mulla tuli nyt pakonomainen tarve kommentoida lähes jokaiseen sun postaukseen :) ). Okei, nyt lopetan.

  ReplyDelete
 4. Maire: Niin on! Miten ne pariisittaret on niin laihoja kun on noita ja muita herkkuja tarjolla! Kommenttejahan on kiva saada, kiitos :)

  ReplyDelete