Sunday

 

Tänään on ollut oikein leppoisa sunnuntai. Äänestetty on. Eilisen tiramisun loppu maistui hyvin vaalikahvien kanssa. Nyt sitten jännitetään ja toivotaan hartaasti että oma ehdokas pääsee kakkoskierrokselle! Ensimmäistä kertaa olen näin innoissani mistään vaaleista, kun ehdolla on niin omia arvoja lähellä oleva ja muutenkin minut vakuuttanut ehdokas. Toivottavasti tekin löysitte hyvän ehdokkaan! Äitini oli ahkerana ommellut meille tuosta ihanasta Finlaysonin Coronnasta pöytäliinan joululahjaksi! Mukavaa ja jännää sunnutai iltaa!

Today we have had quite nice and quiet Sunday. I went to vote in the presidental elections and we drank election coffee with the rest of yesterday's tiramisu. Now it's exiting to wait and see if my candidate will continue to the second round tonight! Maybe for the first time I'm this exited about an election than now! It's great to have a candidate who you feel would really represent your values and your country the best way as well! My mom had made a table clothe for us for christmas from that beautiful Coronna fabric from Finlayson! Have a nice Sunday evening!

Photos © Pinjacolada

9 comments:

 1. Onpa kaunis liina!

  Ja jännää on, odotamme jo vaalilähetyksen alkua! :)

  ReplyDelete
 2. Ihan totta kyllä, koskaan ei ole vaalit tuntuneet näin tärkeiltä ja jännittäviltä. huh, pian selviää miten oman ehdokkaan käy :)

  ReplyDelete
 3. Samoin täällä jännitetään, ehkä eniten sitä, että keitä katsellaan seuraavat pari viikkoa kakkoskierroksella! Jännittävää nähdä myös millaisia lööppejä saavat iltapäivälehdet aikaiseksi pettymyksistä ja riemuista ;)

  ReplyDelete
 4. Tosi kaunista! :)

  Mikä tuo tiramisu-astia on? Näyttää Teemalta, mutta onko..

  ReplyDelete
 5. En onnistunut vastaamaan tuohon alle, mutta vielä tarkentava kysymys, mikä teema-kulho tuo on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Anu! En kyllä valitettavasti osaa auttaa tuon kulhon kanssa tarkemmin, sen halkaisija on 23cm -Olen ostanut kulhon joskus aikoja (10v.) sitten arabian tehtaanmyymälän alesta, 2-laatua muistaakseni...

   Delete
  2. Kiitos vastauksesta! Tuota epäilinkin, että kulho on aikaisempaa tuotantoa, kun näytti pienemmältä kuin 30 cm.

   Delete
  3. Vielä tuosta kulhosta.. :) Kiertelin Stockalla astiaosastoa ja huomasin, että Paratiisi-sarjassa on samanlainen kulho, jonka halkaisija on 23 cm :)

   Delete