in the kitchen




Kokkaushommia kotona, parasta heti duplo tornien rakennuksen jälkeen. Pikkukeittiönä toimii meillä sohva vielä ihan hyvin. Kukas muu kuin mummi oli virkannut meille kivat pannunaluset. 
En mitenkään jaksakaan alkaa lisäämään sitä vesileimaa kuviin, mennään ilman niin kuvatkin näyttää kivemmilta!

Home cooking, best entertainment after building duplo towers. Still our sofa works well enough as the small kitchen. The cute crochet pot coasters were nice gift from my mom.
I couldn't bother then anyway to start adding the watermark to the photos, it's easier without and the photos look nicer!

Photos © Pinjacolada

14 comments:

 1. Ihanaa väriä! Joku uskaltaa sisustaa muullakin värillä kuin valkoisella! Jee!

  ReplyDelete
 2. Hei! Mistä nuo pehmokasvikset on hankittu?=)


  http://ylvalii.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Pehmokasvikset on Ikeasta, sieltä löytyy iso valikoima kaikenlaisia pehmoruokia :)

   Delete
 3. Ihanan raikas punainen noissa laatoissa! Jos keittiöleikit innostaa, suosittelen hankkimaan semmoisia puisia puuveitsellä "pilkottavia" vihanneksia. Meillä ollut järjetön hitti!!
  Vähän niinkuin nämä täällä: http://www.lelutalo.fi/lelut/Kotileikki-Leikkiruokaa/Leikattava-makkara-muna-ja-tomaatti-100107

  ReplyDelete
 4. Hyvä mummi - hienot pannarit! Itsekin just tein pari, mustavalkoista ylläri..

  ReplyDelete
 5. Nuo pannunaluset on aivan ihanat! Just tällaisia kuvia en saisi nähdä nyt, kun virkkauskärpänen on purrut ja edellisiäkin virkkausprojekteja on suunnitteilla jo vaikka kuinka paljon:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No noita voit virkkailla siinä projektien välillä ;)

   Delete
 6. Nämä värit täällä. AH! Niin kevättä ja ihanaa!

  Tulinpa oikein hyvälle mielelle!:D

  ReplyDelete
 7. Oon sinnikkäästi yrittänyt päästä siitä eroon, varmaan saanut jotkut ouverdoussit kaiken vuosien myötä nurkkiin kertyneen ihanan mutta niin punaisen vintagekaman johdosta. Pysähdyn aina ihmettelemään sun kuvia katsellessa kuinka uskomattoman hyvältä toi punainen näyttää teillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih ja kiitos vaan! Itselläkääm en ole punaisesta innostunut pitkään aikaan niinkuin nyt. Tuntuu että äitiyden myötä iski joku ihme retro kaipuu punaiseen samoin kuin ruskeaan (jota meillä ei onneksi ole ihan niin paljon)! Kuitenkin ihan mielettömästi tuota punaista ei voi ympärille haalia ettei tule ihan joulu fiilis...

   Delete