Mimi's room


Vihdoin sain otettua pari kuvaa perheen pienimmän huoneesta. Tänne päätyi meidän perheen ensimmäinen String Pocket hylly sekä Paulin valopallot joita vilkkuu monessa muussakin blogissa -mutta ovathan ne ihanat! Nyt huoneen nurkassa näkyvän hoitopöydän tilalle pitäisi saada jokin säilytyslipasto ja pian kai pikkuiselle pitäisi löytää uusi sänkykin ja huoneen seinällekin olisi enemmän ideoita kuin tilaa! Mummi teki Mimille iki-ihanan kiikun joululahjaksi. Malli on sama jota äitini käytti tehdessään kiikun minulle joskus 80-luvun alussa. Nyt piti tehdä kuitenkin uusi kiikku kun äidin vanha ruskea-oranssi kiikku ei ole enää löyteissä, mutta kuva siitä varmasti löytyy...

Finally few photos from the little one's room. We got our first String shelf on the wall and also the Paul's lights (La Case de cousin Paul) that you can see in so many blogs at the moment -but they are just so nice! Now we are looking for nice chest of drawers to replace the baby changing table and soon we might need a new bed as well as the girl is getting so very tall! My mother made the very cute swing for Mimi for christmas. It's the same model she made for me in the very beginning of the 80's!

Photos © Pinjacolada blog

48 comments:

 1. Absolutely fabulous!! It's funny how I normally hate red, but in your house; I LOVE IT!!! Everything looks so nice. And the whole house has a red thread ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Janne! It's funny how we have got quite much red at home recently -it's quite obvious I like it! But I try to remember to mix other colors with it too!

   Delete
 2. Tosi kiva. Super surkeana värien käyttäjänä ihailen niitä jotka osaavat. Hayn lakanat ovat myös hienot.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Minna! Itse en taas oikein osaa hillitä tuota värin käyttöä, ja vuorostaan ihailen niitä jotka osaavat ;)

   Delete
 3. What an adorable room for your little girl, so many pretty things. The string shelves look wonderful with the Paul's lights. Love the swing too - you've a clever mum.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Polly! I know, my mom is very clever! It's great to have her help as I'm too slow of making this kind of things!

   Delete
 4. Aivan ihana huone! Seinien väri on niin täydellinen. Ja tuo matto. Ja valot. Ja päiväpeitto. Ja Ugly doll. :)

  ReplyDelete
 5. OOOooooh, ihanaa. Huippuhieno kiikku myös!

  ReplyDelete
 6. Mielettömän kiva huone & miten ihana tuo punainen väri! Mulla oli tollanen samanlainen Pink Pantter -pehmolelu pienenä - missäköhän se mahtaa nyt luurata!

  ReplyDelete
 7. Ihana huone! Voisin kuvitella omalle (hypoteettiselle :)) tytölleni samanlaisen.
  Mä suunnittelen pojalleni rengas-rekki-keinuyhdistelmää eteiseen, mutta en vielä tiedä millä sellaisen sais tukevasti kattoon. Jäbä kun painaa jo noin 25 kiloa ja retuuttamalla tulee tuplasti painoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauska kuulla :) Mekään ei kyllä ruuvattu kiikkua nyt kattoon vaan se roikkuu (ei ihan niin nätistä) leuanveto-tangosta ovessa. Koukut katossa olisivat tietenkin siistimmät, mutta tämä oli nyt helppo ratkaisu ja pitäisi kestää jopa 100kg (sivujen tuet ruuvattu oven karmeihin). Kerro jos ja kun keksit sen tukevan ja tyylikkään ratkaisun!

   Delete
 8. Onpas ihanan pirteä huone! :)
  Ja kiikku on tuttu omastakin lapsuudesta.

  ReplyDelete
 9. Vau miten ihana kiikku! Ehkä mummi vois tehä kiikun meillekin... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä hieno - meidän mummi taitaa olla nyt aika kiireinen, mutta voihan sitä aina kysyä... Mutta kyllähän sä reippaana varmaan tekaisisit tuollaisen käden käänteessä ;)

   Delete
 10. Tosi kiva huone ja varsinkin näin minttuun rakastuneena tykkään noista pikkuisista minttusista yksityiskohdista jota punainen kivasti raikastaa.

  ReplyDelete
 11. Ja Kiikusta vielä, mun piti modernisoida emännälle samanmoinen kun ei se nallekuosi oikein passannut, mutta tekemättä jäi. Tuolla se kiikku lojuu nyt käyttämättömänä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äitini kuulemma kopioi kiikun kaavat jostain tuolloin aikoja sitten kun halusi valita itse kankaan :) ja nyt uusi kiikku on tehty vanhan valokuvan perusteella...

   Delete
 12. Ihana huone! Mistä mahtaa olla tuo parketti? Onko se saarnia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja on valkolakattu saarni parketti. Nyt en ihan muista merkkiä, mutta alkuperämaa oli Viro.

   Delete
  2. Kiitos vastauksesta. Mistä ootte ostanu sen? Muistatko? :)

   Delete
  3. Ostettiin Parketti Widgreniltä (www.parkettiwidgren.fi) -parketin merkki on Esta Parket.

   Delete
  4. Kiitos tiedoista!

   Delete
 13. What a wonderful crochet blanket in her bed! We have a RAR in the boy's room, too, and I'm so thankful for it every time the boy wakes up in the middle of the night and we can just sit down there and rock a bit until he sleeps again :)

  ReplyDelete
 14. Todella kivan näköinen huone! Ihana matto!

  ReplyDelete
 15. It's all sooooo perfect! Love it!

  ReplyDelete
 16. Kiitos kaikille ihanista kommenteista :)
  Thank you all for your nice comments :)

  ReplyDelete
 17. A perfect little room that I just pinned on pinterest :)

  ReplyDelete
 18. Voi kun tästä huoneesta tulee hyvälle mielelle, ihan varmasti pikku-neiti pitää!

  ReplyDelete
 19. Voi miten ihana lastenhuone ja keinu. Minäkin haluan. Itselleni :D

  ReplyDelete
 20. Ihana lastenhuone! Katsoo mihin tahansa, näkee kivoja mielenkiintosia juttuja.

  ReplyDelete
 21. Moikka! Olen yrittänyt etsiä mieluisaa vauvan hoitoalustaa. Mistä olet hankkinut tuon pilkullisen? Ihan kamaliin kuoseihin olen törmännyt..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Itsellä oli ihan sama ongelma, joten kangas löytyi kangaskaupasta ja päällinen on tehty itse. Ostimme siis valmiin alusen ja kaavat sai helposti sen valmiista päällisestä.

   Mutta muuten näin pari viikkoa sitten ihania Färg & Form pilvikuvioisia hoitoalusia Lauttasaaren Vaunuaitassa, löytyy myös nettikaupasta: http://www.vaunuaitta.fi/farg-form-hoitoalusta-p-2027.html?cPath=14

   Delete
 22. i love this room so much! And your blog ^_^

  ReplyDelete
 23. I must say, your little girl is very lucky! This is a beautiful room, I would love something this simple and beautiful! (:

  ReplyDelete
 24. Where did you get that rug! It is so beautiful.

  ReplyDelete
 25. Hei! Mikäköhän seinämaali teillä tässä lastenhuoneessa on? Todella kaunis sävy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Meni hetki aikaa että löysin sävyn, ei ole enää muistissa. Näiden seinien sävy on H486, mutta tietenkin kuvissa sävy aina hieman vääristyy joten kannattaa tsekata maaliliikkeen sämppeli :)

   Delete