some more cake
 
Ulkona on niin harmaata, että pieni värikylpy kotona on vaan hyväksi! Väriä löytyy myös 2-vuotiaan jokapäiväisistä keittiöleikeistä. Synttärilahjauunissa on koko ajan uusi kakku paistumassa ja kattilassa valmistuvat myös lahjaksi saadut ihanat käsin virkatut vihannekset. Onneksi nuo herkut ovat aika matalakalorisia. Tässä voisi housut jo kiristää muuten, isi ja äiti kun saavat istua pikkupöydän ääreen maistamaan kakkua aika monta kertaa päivässä.

*

Some bright colours at home help to cope with the grey weather we have outside. There's plenty of colour also in the 2-year-old's everyday kitchen play. The birthday oven is on all day long for baking cakes while the very cute crochet vegetables, also a birthday gift, are boiling in the kettle. Luckily the sweets are low-calorie, as mommy and daddy need to sit around the small table many times a day to taste some cake.

13 comments:

  1. Meilläkin on tuo samainen uuni kovassa käytössä ja tarjoilu pelaa :)

    ps. kiitos tämänpäiväisestä

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täällä on välillä vaikea päästä tekemään oikeaa ruokaa kun pikku keittiön tarjoilu sen kun vaan jatkuu :)

      ps. Kiitos itsellesi!

      Delete
  2. Kivoja kuvia :) Mistä noin söpöjä virkattuja hedelmiä/vihanneksia voisi hankkia? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) En tiedä, ehkä jostain myyjäisistä voisi löytyä... Meille ystävä virkkasi nuo itse lahjaksi.

      Delete
  3. Ooh, ihania herkkuja! Meillä taasen juodaan kahvia joka ilta. Pikkuruinen espressokuppi ajaa vielä asiaa - vai pitäisikö sitten hankkia ihan oma astiasto lapselle... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meilläkin mentiin aluksi kaiken maailman kipoilla ja kupeilla, mutta nyt neidillä onkin jo aikamoinen astiasto kahvikupeista lautasiin ja muihin. Kovassa käytössä ovat. Varsinkin kattila! Kannatetaan :)

      Delete
  4. Ihanan suloinen väripläjäys jälleen kerran :) Meillä on toivottu joulupukilta tuota Brion uunia, pikkuneiti kun on kovasti innostunut kokkailemisesta. "Kakkuu", "makavoonihaatikkoo" ja "makkavakeittoo" tarjoillaan äiskälle ja iskälle harva se päivä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Brion uuni on kyllä ihana, täällä varsinkin uunin luukku on tosi kovalla käytöllä!

      Delete
  5. Kerrassaan ihastuttavia kuvia, juttuja, tunnelma.

    ReplyDelete
  6. wow her smile made me just want to smile back, call my children over to also share her smile!

    ReplyDelete