prints


Meidän olohuoneen seinällä on tällä hetkellä vain julistetaidetta. Toki haluaisin taulukollaasin sisältävän myös jotain oikeita taidevedoksia, mutta juliste on niin paljon helpompi ja halvempi hankita, että ainakin itselläni niitä tulee kerättyä välillä ihan liiankin kanssa. Pienet taulut kiinnitin ihan vain 3M Command -kiinnitystarroilla niin ei tarvinnut porailla seinää tällä kertaa. Onko teillä kokemuksia noiden kiinnitystarrojen käytöstä ja mitä olette niistä mieltä? Meillä on joku isompikin taulu pysynyt hyvin seinällä noilla tarroilla, ainoastaan lastenhuoneen seinältä muutama taulu tuli viime talvena alas ilmeisimmin ilmankostuttajan kovan käytön takia flunssa-aikana. Siksi hieman mietitytti laittaa taulut niillä nyt seinään, mutta annetaan näille vielä mahdollisuus.

Seinän julisteet: vasemmalla RK design, ylhäällä punapukuinen naishahmo sekä oikeimman puoleinen printti ovat ihailemani Réne Gruaun kaunista kynänjälkeä ja on ostettu Pariisista pikkukojusta Seinen varrelta, Stool 60 juliste Artekista ja pienimmässä kehyksessä The Outline -näyttelyn esite, jonka näimme Tokiossa 2009 ja josta bloggasinkin joskus ikuisuus sitten.

*

At the moment we have a collage of posters on our living room wall. I would love it to be beautiful original art pieces instead, but the prints are just so much easier to buy and more affordable as well so here we are. The little pictures are attached to the wall only with the 3M Command strips so I didn't need to drill extra holes to the wall. Have you used these wall strip stickers, any good or bad experiences? I've used them even to some pretty big frames and usually they've lasted really well. Only few frames actually dropped last winter, most probably due to the very often-used air humidifier during the flu season. So I wasn't so sure of using these any longer but I'll give them another chance.

The prints on the wall: The rock print on the left by RK design, The red female character on the top as well as the one on the right are prints of Réne Gruau's work that I truly admire and definitely love the style, I found the Gruau prints last year in Paris from the little stands by the Seine river around the Notre Dame. The Stool 60 print is from Artek and the one in the smallest frame is a brochure of the Outline exhibition we saw in Tokyo in 2009 that I also blogged about a long time ago.

12 comments:

 1. Hieno julistekollaasi ja ihana kun niihin liittyy samalla muistojakin! Meillä on käytössä noita kiinnitystarroja aika paljonkin ja ainakaan toistaiseksi ei ole taulut tulleet alas (pisimmillään tosin olleet seinässä vajaan vuoden), vaikka henkeä pidätellen sitä isoimpien kohdalla odottelenkin:-) Toisaalta sen riskin olen valmis ottamaankin, jos vaihtoehtona on seinän poraaminen töyteen reikiä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on isoimmille tauluille porattu reiät seinään, mutta noilla tarroilla on niin helppo vaihdella järjestystä, eikä tarrasta tosiaan jää edes mitään jälkeä seinään!

   Delete
 2. Täydellistä :) Ihania inspiraatioita taasen kerran :) Kaunis !

  ReplyDelete
 3. Kaunis kollaasi! En ole ennen kuullutkaan noista tarroista, ja täytyy kokeilla. Muutama kehystetty printti pitäisi laittaa kiviseinälle, joten poraaminen on aika työläs vaihtoehto. Kiitos vinkistä :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa kokeilla, meillä ainakin toimineet suht hyvin :)

   Delete
 4. Satuin juuri lukemaan kesäkuun Dekoa jossa ihana kotinne on esillä ja silmiini osui täydellinen lattian sävy! Olen jo pidemmän aikaa koettanut löytää sitä oikeaa laminaattia/laminaatin sävyä ja teillä näyttäisi olevan jotain mikä on hyvin lähellä omaa toivetta. Eli saisikos udella mitä merkkiä ja sävyä lattianne mahtaa olla? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on koko lattiassa Esta-merkkinen valkolakattu saarni (3-säleinen + oksaton) parketti :)

   Delete