Innolux Valovoima light

Yhteistyössä Innolux


Kävin syksyllä kylässä Innoluxilla ja siellä silmään pisti kaikessa yksinkertaudessaan tämän Valovoima-valaisimen* prototyyppi. Valaisin ei vielä tuolloin ollut saatavilla, mutta pääsin sen verran ihmettelemään protoa, että ymmärsin sen olevan juuri se työvalo jota olin etsinyt. 

Innolux Valovoima on pöytävalaisin, mutta myös kirkasvalolaite ja sen yksinkertaisen muotokielen suunnittelun on tehnyt kukas muukaan kuin Harri Koskinen. Valaisin toimii varsin hyvin työvalaisimena ja sen himmentimen sekä helpon suunnattavuuden ansiosta sitä voi käyttää usealla eri tavalla ja tietenkin myös kirkasvalolaitteena.

Kotona meillä on pientä remontinpoikasta tiedossa, kun kellarin on tulossa uutta lattiaa ja jossain vaiheessa minulle myös työtilaa. Tällä hetkellä työskentelenkin olohuoneen pöydän ääressä tai tyttöjen huoneen pikkupöydällä, missä Valovoima sai myös hyvän vastaanoton innokkailta piirtäjiltä. Itse nautin suuresti myös tuon kirkasvalon testaamisesta ja on ihana työskennellä tarpeeksi kirkkaassa valossa. 

Mitä te pidätte tästä erittäin yksinkertaisesta ja aika askeettisestakin muotokielestä?


Seuraavassa postauksessa vielä tänä iltana luvassa lupaamani arvonta, jossa on palkintona eräs toinen Innoluxin tyylikäs valaisin!


Kuvissa näkyvä kalenteri on RK Designin ja kori Mayn. Super söpö korkkinen kaktus neuloille löytyi joulukuussa Pariisista.

*Tuote saatu blogiyhteistyönä


In collaboration with Innolux

This Valovoima table lamp* by Finnish Innolux is also a bright light lamp that we living here in the dark winters of Finland need especially! But in this light I fell in love also to the simplistic and functional design by Harri Koskinen. Now as I've been testing it I think it's pretty perfect work light for me. Also the kids seem to love it as I photographed it in their room this time!

No comments:

Post a Comment