Renovation and coffee breaks


Täällä on ollut remontti päällä jo pari viikkoa ja yksi syy hiljaiseen blogiin on mm. se, että puolet kellarista on väliaikaisessa säilössä olohuoneessamme. Pikku hiljaa siis kohennetaan paikkoja ja tällä hetkellä vähän on saatu jo valmistakin, nyt olohuone on saanut uusia seiniä. Jospa saisin tässä pian hieman laajempaakin kuvaa laitettua!

Kellarin valmistumista odotan innolla, sillä sinne olisi vihdoin tulossa oma työpiste ja ehkä tuo iMac tuolta hyllyltäkin voisi vihdoin löytää käytännöllisemmän paikan! Nyt kuitenkin kellarissa tehdään jo uutta lattiaa ja alakerran wc:n uudistusprojektikin tuntuu vihdoin olevan toteutumassa! Niistä pian lisää!

Joulun aikaan sain kivan yllätyksen Iittalalta kun adventtikynttilä-postauksestani oli tykätty ja sain pienen paketin postissa. Postissa tuli pari Tanssi-sarjan espressokuppia*. Juomme espressoa kyllä ja viralliset kupitkin ovat uupuneet, eli kiitos paljon kauniista kupeista! Muuten kauniin puisen leikkulaudan on tehnyt Kantinkosken Riikka, jolta ostin sen meidän joulumyyjäisissä hänen RK designin pöydästä.

Eiköhän jotain remonttipostaustakin ole nyt vihdoin tulossa blogiin kun kevätaurinkokin paistaa ja energiaa taas löytyy!

*Tuotteet saatu blogin kautta


//

Here we have lived with some renovation for some weeks now and one reason for a quiet blog life has been that half of our house is full of stuff from the basement that needed to be emptyed for the new flooring. Little by little we are getting there but still a long way to go. I'll promise some more photos as also the spring sun has finally found us too!

Before Christmas I got a lovely message from Iittala that they liked the mood in my DIY advent candle post photos and they send me a surprise gift. Thank you for the cool Tanssi espresso cups, loving their illustrations by Klaus Haapaniemi! Actually we do drink espresso daily and haven't had any specific cups, so they definitely come handy!

Also have to mention that the beautiful and simple wooden cutting boardmade by RK Design.

No comments:

Post a Comment