Lastenkemut / Party with friends - PAPU SS16


Me pidettiin lastenjuhlat. Juhlat arjen keskellä, eräänä hiihtolomapäivänä. Idea juhliin tuli PAPU:n Hanna-Riikka Heikkiläl, joka ehdotti yhteistyötä heidän pian julkaistavan kevään ja kesän 2016 vaatemalliston pohjalta. Malliston nimi on Where's My Treasure? ja sen aiheena on lastenjuhlat, tai myös siis juhlien jälkeinen tila, jolloin pillit eivät ole enää järjestyksessä, vaan popkorneja ja mehuläkkiä löytyy jo vähän sieltä täältä. Malliston kuoseissa toistuvatkin hauskasti lastenkutsujen pääraaka-aineet, kuten popkornit, pillit, vohvelit, serpentiinit ja nakit ja värien nimet ovat mm. tomaatti, kurkku ja lakritsi. 

Juhlimme kuuden lapsen ja kolmen hieman väsyneen äidin joukolla ja juhlista tuli rennot ja hauskat! Minä, No Home Without You -blogin Kaisa sekä Muitaihania-blogin Tiina lapsinemme pistimme kemut pystyyn Tiinan kotona. Saimme kaikki päällemme PAPU:n uutuuksia* ja lapsille se riitti jo juhln aiheeksi! Varsinkin nakki-kuosi oli lasten keskuudessa varsin suosittu. Popkorneja löytyi siis niin vaatteista kuin myös Tiinan taiteilemasta hauskasta popkornikakusta. Kaikki näkyvät vaatteet lasten ja äitien päällä ovat siis PAPU:n mallistosta. Aivan mahtavat juhlakoristeet löytyivät Pop Up Kemuilta ja heliumilmapallot taisivat olla näiden juhlien parhain viihdyke heti kakun jälkeen! Lisäksi sängyn päällä roikkuva hopeinen nakkiviiri oli Kaisan askartelema.

Juhlien tarjoamiset pidettiin aika simppelinä ja pöydästä löytyi mm. kakkua, vihannespalasia, mehua ja smoothieta. Pari helposti toteutettavaa tarjoiluideaa löytyi Emmi-Liia Sjöholmin uudesta Koko Perheen Kattaus -kirjasta*, josta hieman soveltaen teimme banaanisusheja ja vesimelonipizzapaloja. Popkornit kakun koristeena toimivat yllättävän loistavasti ja kakku maistui niin aikuisille kuin lapsille, kannattaa kokeilla!

Juhlat olivat siis vauhdikkaat, kuten kuvista näkyy. Välillä pyyhittiin pahimmat tomaatit ja kakut lattialta ja nostettiin 1-vuotias alas pöydältä. Lapset saivat onnellisina hyppiä sängyllä ja varsinkin pienimmät viihtyivät pöydän ääressä nautiskellen pitkään. Juhlien päätteeksi osa vaatteista olikin jo pesussa ja silloin huomasimme, että yksi kemujen tärkeimmistä tarjottavista eli nakit olivatkin yhä paketeissaan jääkaapissa. No, useamman kakkuannoksen päälle kylmät nakit maistuivat äideille ja lapsille!

PAPU Where's My Treasure? -mallistosta löytyy vaatteita niin lapsille kuin äideillekin ja uutuudet tulevat myyntiin aivan pian nyt maaliskuussa ja niitä myy mm. Weecos.com
 
Yhteistyössä PAPU
*Tuotteet saatu blogiyhteistyönä


We had a fun party. Just to celebrate kids. Me, Kaisa from No Home Without You -blog and Tiina from Muitaihania-blog took our kids and made a party in collaboration with PAPU wearing the new clothing from their spring and summer 2016 collection: Where's My Treasure?

All six kids and three mom's got together in Tiina's beautiful home and got some simple servings on the party table. With some vegetables and fruits you can do a lot but definitely the star of the table was the popcorn cake made by Tiina. A simple layered cake with a lot of popcorn decoration on top. It was great and we all loved also to eat it! Kids enjoyed the food, friends and especially the balloons. The balloons and decorations were found from Pop Up Kemut shop. 

Where's My Treasure? collection is about children's parties, or almost more about what's left after them: juice on the floor and popcorn all over the place and laughing kids. That's pretty much what we had! Everyone loved the clothing with the prints of sausages, popcorn, straws or waffles in them as much as they liked them on the table! All clothes on the kids and mothers are by PAPU and they are coming to shops very soon now in March!

 In collaboration with PAPU

16 comments:

 1. Ihanat juhlat teillä on ollutkin! Tuo on niin klassikko, että osa tarjottavista löytyy juhlien jälkeen kaapista unohtuneina. Minulla käy melkein aina niin :-D Meillä taas yhdet lastenjuhlat lähestyy, pitääkin testata tuo popkornikakku!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, oli kyllä kivaa :) Joo, ihmeessä popkornikakku testiin!

   Delete
 2. Ihanat kemut ja hauska idis tuo kakku!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä ihanat ja perusvauhdikkaat kemut, niin kuin lasten kanssa aina :D

   Delete
 3. Hyvältä näyttää tulevan mallisto! Ehkä en kuitenkaan nakkikuosia taida tilata xD mutta jotain ihan varmasti ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kivoja kuoseja, malleja ja värejä Papulla taas! Jospa sieltä löytyisi joku oma suosikki :)

   Delete
 4. Voi ihanat kaikki, vaatteet, lapset ja aikuiset <3

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia, oli varmasti kivat juhlat! Toimii myös muistutuksena siitä, että välillä olisi hyvä järjestää jotain spesiaalia arjen keskellä, ei sen tarvitse aina olla niin monimutkaista ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kivaa oli! Varsinkin juuri tuollaiset extempore juhlat keskellä arkea piristää perus viikkoa, ilman turhia stressejä ja vaikka ihan yksinkertaisillakin tarjoiluilla. :)

   Delete
 6. Popparikakun resepti pliis �� Ihanan näköiset kemut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Anteeksi myöhäinen vastaus! Mutta tämä kakku tehtiin varsin perinteisin ohjein. Eli peruskakkupohja kolmeen osaan, väliin banaania mansikkaa ja kermavaahtoa (sävytetty sinisellä elintarvikevärillä). Päälle sävytetty kermavaahto ja popkornia kiva pino. Hyvin maistui! :D

   Delete
 7. Iiiihanat ihanat juhlat,oi että!! Olen käynyt ihailemassa näitä (ja muiden) kuvia jo monta kertaa,niin paljon katsottavaa :) Ja miten noi Paput ovat kerta kerralta yhä ihanempia? En kestä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Oli hauska nähdä myös toisten kuvat samasta tilanteesta :) Olen kyllä Papujen fani ja aina uusista kokoelmista löytyy useampi suosikki!

   Delete
 8. Makkarapöksyt <3 Pakko saada itselle ja pojalle.

  Ihanan näköiset juhlat teillä!

  ReplyDelete