Kids room - Play cornerTämä lastenhuoneen nurkkaus on ollut hieman haastava sisustaa ja varsinkin matalan seinän puolelle katon harja laskee niin matalalle, että seinustalle on vaikeampi keksiä käyttöä. Nyt nurkkaukseen siirrettiin aiemmin alakerran keittissä ollut Brion pikkukeittiö tarvikkeineen ja oma alue keittiöleikeille on yhä molempien tyttöjen suosiossa.

Ulkoseinän puolelle lasten ison Malm-vaatelipaston lisäksi muutti vanhempien vanhat yöpöydät leluja säilömään. Jossain vaiheessa lastenhuoneeseen on tarkoituksena vaihtaa kaikki pinnat ja sen remontissa asentaa vaatekaapit, joten nyt mennään vanhoilla huonekaluilla jos ne vain millään toimivat tässä tilassa. Littlephantin eläinviiri on ihan suosikki seinällä ja se yhdistää kivasti kaikkia lastenhuoneen värejä. Nyt lastenhuoneen lattia on vanhaa korkkilaattaa ja seinät on maalattu muistaakseni Tikkurilan Bebe-sävyllä. Haaveissa olisi lautalattia myös yläkertaan, uudet seinälevyt ja valkoinen puupanelikatto.

Nurkan pikkuikkuna on lasten suosikki ja siitä voi ihmetellä vuodenaikoja ja lintuja. Onneksi pian ikkunasta saadaan taas seurata kevään lehtien puhkeamista ja vihreyttä!

Koitan yhä keksiä hyvää tapaa sisustaa tuo matala seinusta, kertokaa ihmeessä jos teillä on kotona mitään vastaavaa paikkaa ja olette keksineet tilalle hyvää käyttöä! Kaikkia hyviä ideoita saa siis jakaa!

Tyttöjen Popcorn Mekot Papulta.
/

This corner of our kids room is a bit challenging to decorate due to the shape of the roof making the back wall so low. But luckily the girls are still quite small and enjoy small spaces. We had the little Brio kitchen earlier in our kitchen downstairs but now it moved to the kids room. Playing kitchen has been popular game since the girls were little and they still actively play restaurant on their own.

Now we moved our old small Malm-drawers form the bedroom to the girls room to store toys and they go well together with the big Malm-dresser we already had in the girls room. The cute animal garland is by Littlephant and it brings nicely together all the bright colors of the room!

One of the favorite spots is the little window in the corner where the kids can look at the birds outside and follow the times of the year. Now we just can't wait to see the green spring leaves to change the view!

No comments:

Post a Comment