MIA Design Shop in OuluViime viikonloppuna kävin pikavisiitillä kotikonnuilla Oulussa ja ehdin jopa pyörähtää kaupungilla ja satuin kävelemään tämän kauniin sisustusliikkeen ohi. Olipas kerrassaan virkistävää törmätä näin kauniiseen sisustusliikkeeseen noilla leveysasteilla! Valikoima kattaa mukavasti kodin piensisustusta keittiöstä lastenhuoneeseen ja siltä välil. Meille haaveilin jo hauskaa tanskalaisen OYOY:n automattoa, mutta sille paikka pitäisi varmaankin keksiä ennen hankkimista.
 
Siispä tässä teille Oulun kävijöillle ja muillekin pari kännykkäkuvaa oululaisesta MIA Design -putiikista. Putiikkihan oli täynnä ihanuuksia, mutta koska olin reissussa jo aika täyden käsimatkatavaran kanssa, jäivät ostokset tällä kertaa kauppaan. Mutta ensi kerralla kun ollaan autolla liikenteessä niin jospa vaikka joku maljakko mahtuisi mukaan tai miksei yksi mattokin... Toki Ouluun saakka ei ole pakko mennä shoppailemaan, sillä liikkeen sivuilla toimii myös nettikauppa.

/

Last weekend I had a short trip to Oulu but I had time to come accross this lovely interior shop MIA Design. This time I only had my iPhone with me but I thought I want to share these photos with you in here anyway! Take a look if you ever visit Oulu!MIA Design
Pakkahuoneenkatu 19, Oulu

8 comments:

 1. Kiitos yksityiskohtaisista kuvista - yhdessä nimittäin näkyi tärkeä aarre: tyylikäs automatto! Jee. Ihanaa kun verkkokaupat on keksitty, niin ei tartte ihan paikan päälle täältä Tampereelta lähtä. :)

  ReplyDelete
 2. Onpas kivan näköinen putiikki! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se kyllä on, siksi oli ihan pakko kuvata ja jakaakin kun ihastuin niin! :)

   Delete
 3. Tuolla on pakko käydä seuraavalla kotikotikäynnillä!

  ReplyDelete
 4. Kaunis kauppa, silmää hivelee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kauppaa on kiva vaikka vain mennä ihastelemaan, vaarana toki, että jotain nättiä saattaa tarttua mukaankin! :D

   Delete