Ideas for a little toilet renovation

Täällä on useampi remonttikohde menossa ja ajattelin laittaa hieman projekti päivitystä. Meillä on alakerrassa pieni wc, jonka isompi remontti tehdään myöhemmin, mutta tämä perusvessa on mielestäni kaivannut jotain persoonallisempaa. Olen kauan halunnut testata johonkin laattamaaleja ja saumatusseja ja niinpä tästä tuli hyvä askarteluprojekti.

Tässä ideakuvani ja wc:n uuteen ilmeeseen etsimiäni kalusteita ja tyyliä. Haaveissa oli pyöreä peili, mutta silloin olisi tarvittu erillinen valaisin, jota ei millään löytynyt. Tämä Swedsbergin peili mustalla kehyksellä ihastutti koollaan (n. 60 x 80 cm) kaupassa ja siitä tekee tyylikkään myös sen ylhäällä ja alhaalla olevien valoputkien luoma epäsuora valo. 

Wc:n laatoitus on vain seinän alaosassa ja puhtaaseen yläosaan halusin jotain kuviollista tapettia. Useampia tapettityylejä selailtuani törmäsin Helsingin Papershopissa täydellisiin Hygge & West valmistamiin ja Riffle Paper Co:n suunnittelemiin tapetteihin (Pineapple Ebony yllä). 

Haaveissa oli myös messinkinen hana, esim. Tapwell sekä yksinkertainen valkoinen allas ja allaskaappi, esim. Duravit. Ruskean sävyisen lattian suunnittelin maalaavani mustaksi kaakelimaalilla ja seinälaattojen saumat mustaksi saumatussilla.

Laitan pian kuvia wc:stä ennen ja siitä mihin ollaan tähän mennessä päästy sekä hieman selvitystä millaista mm. saumojen tussailu sitten oikeastaan onkaan, se ei ainakaan ollut ihan niin helppoa kuin luulin.

/

Downstairs we have a small toilet that needed some refresh. For now a bigger renovation will be moved further so we decided to make only something small to update the look to something more personal. Here's some ideas how I wanted the toilet to look like with some wall paper, tile markers and new mirror and sink.

I get back to you soon with the process pictures!


4 comments:

 1. Tapetti näyttää kyllä tosi mehevälle! :)

  ReplyDelete
 2. Olen odottanut lopputulosta :) !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen pahoillani, että blogissa on ollut breikki, mutta lupaan laittaa lopputuloksen pikimmiten tänne! :)

   Delete