New VIMMA shop in Helsinki


Sain viime viikolla kutsun tutustua huomenna keskiviikkona 17.8. avattavaan Vimman myymälään Helsingin Telakkakadulla. Telakkakadun halli 24 onkin vasta remontoitu ja tilaan on tulossa useammanlaista toimijaa kuten myös kahvilaa ja lounasravintolaa. Hallissa Vimmalla on kauniit valoisat tilat, joissa toimii niin liikkeenä kuin Vimmalaisten työtilana. Vimma avaa liikkeensä huomenaamulla klo 10:00.
Vimman liikkeeseen alkaa syksyn mittaan myös ripotella uutuustuotteita, joten liikkeessä kannattaa piipahtaa useamminkin. Liikkeen hyllyssä oli jo aika ihania ja suosikiksi ennustettuja persikkapohjaisia lettivaatteita joista meidän eskarilaisella löytyy nyt tunika* ja leggarit. Värikkäiden kuosien lisäksi rekeissä roikkui myös paljon mustavalkoisia ihanuuksia niin lapsille kuin naisille.


VIMMA

Telakkakatu 6-8 / Halli 24 (katutaso), Helsinki

Aukioloajat:
ma -
ti-pe 10-18
la 10-14


*Vaate saatu blogin kauttaOne of my favorite Finnish clothing company for kids and women VIMMA is opening their own shop tomorrow in Helsinki. You'll find the little shop in Telakkakatu 6-8 from the industry hall nro 24. Opening times Monday -, Tuesday-Friday 10-18, Saturday 10-14.

No comments:

Post a Comment