New adventures and in a new coutry ahead

The last six months has been a challenging time getting used to the new situation and the thought that we as a family are moving abroad for a while. At the same time I'm excited about the new opportunities and experience as I am sad to leave our beloved house and life here in Finland. Although now I can't wait to move and get to know the new home hoods: the Seattle area in Washington!

/
 
 Mennyt puoli vuotta on ollut monella tapaa aika haastava ja ehkä siksi täälläkin on ollut hiljaisempaa, vaikkei se ole ollut tarkoitus. Viime kesänä jouduimme haastavan päätöksen eteen perheenä ja lopulta päätös oli, että muutamme joksikin aikaa ulkomaille mieheni työn perässä. Yhdysvaltain länsirannikko ja Seattlen alue siis kutsuu tätä perhettä ja muutto on pian edessä, jo vuoden vaihteessa.



I has taken me some time to get used to the thought of moving so that I can share it with you guys in here as well. Somehow just until now it has felt somehow unreal as all things in everyday life in here have still mainly been going as usual. But now the move is getting near and for now we'll say good bye to our lovely old house. We are looking for rentals so planning definitely to come back home in here. Now we still have Christmas ahead at home and off we go after that!

/

Itselläni on mennyt aikaa ajatukseen totuttelemiseen ja siksi siitä ei ole ollut helppo kertoa esimerkiksi täällä. Olen kuitenkin todella innoissani uudesta kokemuksesta ja mahdollisuuksista vaikka samalla aikaa on tietenkin haikeaa sanoa heipat rakkaalle kodille ja läheisille täällä. Koti, meidän rakas talovanhus, jää tänne meitä odottelemaan takaisin. Eli nyt pakkaamme kamamme ja ihmettelemme sitten ensi vuonna miten ne passaavat amerikkalaisen malliseen taloon ja sisustukseen. Talolle etsimme vuokralaisia vielä ja sopivasti kellarin remonttikin saadaan vihdoin tässä kuussa valmiiksi. Esittelen remonttikuulumisia tässä kunhan kaikelta hässäkältä ehdin, kellarin remontti on kestänyt niin kauan, että siitä ei ole ollut tähän mennessä vielä paljoa päivitettävää.

Nyt siis vielä joulu tässä kodissa ja sitten kohti uusia maisemia!


5 comments:

 1. What an adventure! Good luck moving!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Can't wait the moving is over, packing is not a thing I love :)

   Delete
 2. Onnea matkaan ja tsemppiä muuttoon! Me elimme samanlaisessa tilanteessa vajaa pari vuotta sitten. Ja pian ollaan jo tulossa takaisin Suomeen. Pienten lasten kanssa on vielä "helppoa" mennä. Meillä molemmat puhuvat jo sujuvasti englantia, myös suurimman osan ajasta meille supisuomalaisille vanhemmille. Mieletön juttu, miten avarakatseisiksi ja monikulttuurisiksi lapset tällä tavoin ihan itsestään kasvavat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Kuulostaa hyvältä, onhan se hieno mahdollisuus ja kokemus ennen kaikkea myös lapsille!

   Delete
 3. Seikkailu siis edessä! Onhan koko elämän muuttaminen maailman toiselle puolelle haastavaa, mutta toivottavasti saatte siitä ajasta paljon irti. Ja oma koti odottelee kyllä.

  ReplyDelete