All about cherry blossomThe cherry blossom starts to be in the full bloom and on Saturday we went to admire the blooming trees at the University of Washington. Definitely we were not the only ones coming to see the cherry blossom in this popular spot but it was lovely to just walk under the beautiful an fully blooming trees! 

Lately it's been raining so much that it's so nice to have a dry day and go outside! Even seen the sun a few times lately. Have to say I'm happy it's spring! Loving it!

/

Täällä Seattlen alueella kevät on jo sen verran pitkällä, että kirsikkapuut alkavat olla täydessä kukkaloistossaan. Lauantaina kävimme Washingtonin Yliopiston alueella ihailemassa ihan vain kukkivia puita. Emme todellakaan olleet ainoat kukkia ihastelemaan tulleet ja selfiekeppejä sai väistellä. Mutta oli ihana kulkea täydessä kukassa olevien puiden alla ja vain nauttia kauneudesta. 

Täällä on satanut viime ajat niin paljon, että oli kiva käydä kaupungilla kuivalla ilmalla. Harvinainen aurinkokin on näkynyt parina päivänä ja vihdoin alkaa olla olo, että vihdoin on kevät! Aika ihanaa!
4 comments:

 1. Luoja, miten kaunista! Roihuvuoren kirsikankukkajuhla hieman kalpenee tämän rinnalla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä kaunista kun puut olivat aivan täydessä kukassa! Täällä on tosiaan kukkivia kirsikkapuita vähän joka nurkalla, mutta onneksi Roihuvuoressakin on mahdollisuus nauttia kirsikankukista :)

   Delete
 2. On ne kyllä niin kauniita! Ihania kuvia!

  ReplyDelete