Livingroom says bye to Eames


Meidän Ameriikan kodin sisustus tuntuu yhä aika väliaikaiselta, vaikkakin vähän kerrallaan tavarat tuntuvat löytäneen paikkojaan ja asioihinhan myös tottuu, niin kuin esimerkiksi tuohon kaasuliekkiseen feikkitakkaan jonka lähes mikään pinta ei ole suorassa toisiinsa nähden. Asuntonäytössähän näin suomalaisena luulin, että sehän on oikea takka, jolla on kiva lämmittää taloa.  Täällä sähkökatkot ovat myös aika yleisiä ja niitäkin varten olisi aika kätevää olla oikeasti lämmittävä ja lämpöä varaava takka. Tänään taas on tuulinen päivä ja uutisissa oli jo varoitus mahdollisista paikallisista sähkökatkoista jos puu jossain kaatuu. Täällä sähkölinjat kulkevat ilmassa ja tuntuu, että paikalliset puut kaatuvat aika herkästi jos tuuli yhtään normaalista yltyy. 

Hetki sitten saimme sanoi hyvästit tuolle, ehkä maailman mukavimmalle tuolille, kun Eames palasi lainasta takaisin toimistokäyttöön. Meidän olohuone on aika iso ja huonekaluja aika vähän. Iso ihana matto auttaa suuren tilan kodikkuuteenTuommoinen klassikko sisustaa ja täyttää hienosti muuten aika tyhjää tilaa ja lapset rakastivat pyörivässä nojatuolissa loikoilua. IKEA:n korituoli ei oikein kenenkään mielestä tunnu korvaavan Lounge chair -tuolin paikalle jäänyttä tilaa tai sen mukavuutta! 

Muutama viikko sitten kävimme kunnon lomalla ottamassa taukoa Seattlen sateesta ja Instagramissa näkyikin aika paljon Hawaijin kuvia. Laitan blogiin pian kuvia ainakin myös meidän ihanasta airbnb-asunnosta!

/

Our American home interior still feels very temporary also because we have a big living room without much furniture. The big lovely rug helps to make the space more cozy but the Eames Lounge chair we had for a while is so beautiful that it actually fit very well in the middle of the room. All good things end some time so we had to say goodbye to the Eames as we returned back to it's office environment. Now it's very hard to get used to the IKEA's rattan chair on it's place that is not that comfy either gorgeous in the same space. Lets see if we find something else for now but I surely started to dream to have my own Lounge chair one day!

Few weeks ago we had a lovely holiday in Hawaii and I'll be back soon with some photos of the amazing island of Kauai and our beautiful airbnb!No comments:

Post a Comment