The perfect holiday home in Kauai


Kuukausi sitten lomailimme upean vehreällä Kauain saarella Hawaijilla. Instagramin seuraajat pääsivätkin videokierrokselle ihanaan airbnb-asuntoomme, mutta onneksi ehdin ottaa sieltä kuvia myös tänne blogiin. Olimme päättäneet jo tänne Yhdysvaltoihin muuttoa miettiessämme, että jos tänne lähdemme niin meidän on käytävä lomailemassa Hawaijilla. Aivan mahtavaa, että pääsimme reissuun ja saareksi valitsimme Kauain, joka on saarista pohjoisin ja vehrein. Olen ollut saarella kerran aiemmin melkein 20 vuotta sitten ja se oli yhtä yhä upea kuin muistinkin. 

Enemmän lomakuvia saarelta on luvassa myöhemmässä postauksessa, mutta nyt halusin näyttää teille kierroksen loma-asuntoomme, jonka löydettyäni hihkuin innosta! Asuimme saaren pohjoisella puolella, jonka maisemat ovat lumoavat vihreine vuorineen ja kauniine rantoineen ilman isoja hotelleja tai turistipaljouksia. Loma oli täydellinen ja myös väliaikainen kotimme, johon meidät toivotti tervetulleeksi flamingokynnysmatto, makuuhuoneen palmunlehtiverhot jaksoivat ihastuttaa, ensimmäisenä aamuna terassilla ihastelimme sateenkaarta ja uima-altaalla polskimme aina kunhan pääsimme rannalta takaisin. En yhtään ihmettele, että kuopusta harmittaa kun emme muuttaneet tuonne!

/

One month ago we had an amazing holiday in the island of Kauai in Hawaii. My Instagram followers have already seen a few photos of the amazing island and also a tour to our tropical airbnb. Luckily I took some photos of the holiday home as well and I'm happy to share them with you! I'll be posting later more photos of our trip but here's first this lovely home we could live in for 10 days on the northern side of the green island. 

The holiday trip to Hawaii has been in our plans since we decided to move here in the USA. I've been to Kauai once almost 20 years ago and it was as gorgeous as I remembered. As we found this condo I was so happy, it looked and was perfect for a holiday surrounded with palm trees, waves, rain forest and pineapples. Just look at the welcoming flamingo door mat, the rainbow from the terrace on the first morning and the palm leaf curtains in the bedroom! I don't wonder why our youngest was sad us not moving in there!No comments:

Post a Comment