Valentine's diy hearts over the years

 

Ystävänpäivä on jo ovella ja täällä on lasten kanssa ideoitu ystävänpäiväkortteja luokkakavereille viemisiksi. Ameriikassa Valentine's Day kortteja tunnutaan vievän kavereiden lisäksi myös omalle koululuokalle ja opettajille ja monesti kortin ohessa on myös jotain pientä lahjaa tai karkkia. Kaupat ovat tietenkin olleet täällä taas täynnä kaiken maailman ystävänpäiväaiheista pehmolelua ja krääsää. Uskomatonta, miten joka juhlan ympärille täällä on kehitetty niin paljon tavaraa ja koristetta.

Tässä pari tekemääni ystävänpäiväsydäntä vuosien varrelta blogista. Ehkä olisi aika tehdä jokin helppo viime hetken Valentine's Day koriste vielä kotiin, kun tähän mennessä energia on lähinnä mennyt lasten korttien kanssa. Yllä perinteinen paperista taiteltu joulukoristesydän ystävänpäiväväreissä. Täältä linkki 2014 paperisydämiin ja niiden tekoon.

/

It's almost Valentine's Day and I've been busy getting all the cards done with the kids to their class mates. Still I didn't get my own made this year and started thinking about the ones I've done earlier. Here's few simple hearts I've done for Valentine's Day through the years. 

These paper hearts on top are traditionally made for Christmas decorations in Finland but here they are in soft pastels for Valentine's. You can find the simple diy instructions here for the 2014 paper hearts.


Paperinen keskeltä kahtia taitettu sydän tuo hauskasti ulottuvuutta yksinkertaiseen muotoon ja sen inspiroimana tein nämä kaksiväriset sydänkortit.  

/

A simple half folded paper heart shape make's already a little piece of decoration and I made these dual colored cards inspired by that shape. See here the heart cards from 2016.
Näistä korteista onkin jo useampi vuosi, mutta ehkä siellä ruudun toisella puolella on joku joka ei ole näitä silloin nähnyt. 

/

These cards go way back but still, the heart shape never gets old! My Valentine's Day cards from 2011.
 


No comments:

Post a Comment