Blue American vintage glasseware


Seattlessa olen kiertänyt jonkin verran antiikkiliikkeitä ja halleja tasaisin väliajoin, joihinkin kyllä välimatkaa on niin paljon, että niihin päivän reissu varata. Toukokuussa ajoimme yhdeksi lauantaiksi pieneen Shohomish kaupunkiin jota kutsutaan Pacific North West alueen antiikki pääkaupungiksi. Kylä oli todella suloinen ja tosiaan, joka toinen liiketila oli antiikkikauppa! Lähinnä kiertelimme ihmetellen ja ihaillen antiikkikauppoja, taisin ottaa niistä tarpeeksi kuvia, jotka riittäisivät ihan omaan postaukseensa. Voisinkin laittaa kuvia sieltä koska itselle mielenkiiintoista oli lähinnä nähdä Amerikkalaisen antiikkikaupan sisältöä. 

Mitään hirveän isoa emme edes kuvitelleet hankkivamme vaikkakin mielessä oli ajatus isosta amerikkalaisesta mainostaulu, sitä kun ei kuitenkaan löytynyt ihastelin värikkäitä lasitavaroita. Eräässä antiikkiliikkeessä vastaan tulikin hyllyllinen sinisiä jalkalaseja, joita en saanut mielestäni vaikka jatkoimme seuraaviin putiikkeihin. Niinpä ennen lähtöä ostin laseja sen 8 kpl mukaan, eikä kaduttanut! Nyt kun miettii niin ehkä olisi pitänyt ostaa vielä kaksi lisää, mutten raskinut.

 Kaikki lasit ovat erilaisia ja joissain sinisen sävy saattaa hieman vaihdella, mutta juuri se tekee niistä kauniin yhdistelmän. Lasit ovat onneksi myös aika paksuja, mutta kestävyydestähän en tiedä eli käyttöön otetaan, mutta käytellään varoen! 

/

These blue vintage wine glasses are one treasure I found on our day trip to Snohomish "the Antique capital of the Pacific North West" in May. They are all different designs and even slightly different tones of blue  but I really love that unique touch and love the way the look just on the shelf as well as on the table.

No comments:

Post a Comment