Habitare 2018 - details and inspiration

Oli ihanaa päästä tänä vuonna Habitare messuille, käydä haistelemassa sisustusideoita ja nähdä pitkästä aikaa kavereita.Tätä on kyllä ollut ikävä! Ehdin silmäkarkin lisäksi löytää myös oikeita karkkeja mm. Vitran osastolta. Kuvan otti ihana (photo): Kaisa Kartela.

I was so happy to be able to visit the Habitare interior fair in Helsinki this week. Here are few things that inspired me.


Signals -osastolla löytyy paljon inspiroivia yksityiskohtia. 
Muistan kun näin nämä laatat pari vuotta sitten ABL-Laatoilla ja siitä lähtien olen miettinyt niitä voisin joskus kotona käyttää. 


Joskus inspiraatioksi riittää väri ja materiaali eli tuo ihanan paksu huopa - Signals.

Kauniita pintoja ja värejä. Suloiset Hapero-naulakot taustalla parin vuoden takaiselta Habitare-naapurilta Maija Puoskarilta - Signals.

Hakolan kauniissa osastossa tunsin kuin olevani kotonani. Värit varmasti puhuvat puolestaan sekä pehmeä ja ihmisläheinen muotoilu. 

Hakolan osaston uutuuksista ihastutti mm. tämä Heikki Askan Noma-lepotuoli. 


Sera Helsingin osastolla ihastuttivat yrityksen kehitysyhteistyö ja tarinat tekijöistä sekä ihanan Annan Pirkolan suunnittelemat matot ja niiden pinnat.

 Marimekon ruskean sävyistä tuli kodikas tunnelma. Ruskea Unikko-kuosikin näyttää taas ihanan raikkaalta. 


 Tämä kultainen Unikko college-paita myös pysäytti, aivan loistava!

Tikaun kaunis osasto ja puhuttelevat tuotteet kannattaa käydä katsomassa. Klaus Haapaniemen suunnittelema Bombroo-matto on myös yksi unelmista, se sopisi ihanasti lattian sijasta vaikka seinällekin.

Mm. Tikaun lehmän lannalla värjätyt mustat kangaskuviot toivat tekijöiden alkuperää hienosti tuotteeseen.


 Tänä vuonna messuilta siis löytyi paljon mm. kauniita mattoja tarinoineen. Tässä Finarten osaston sävyjä.Habitare messut ovat avoinna vielä tänään Helsingin messukeskuksessa klo 10-18.

Pitkästä aikaa siis taas blogin parissa! Palataan pian <3

/

Back with some blogging! Here are some things that inspired me this week in the Helsinki interior fair Habitare which is still open today 10am-6pm.

No comments:

Post a Comment