Kitchen with its tiles and amost all else!


Kaupallinen yhteistyö: ABL-Laatat (laatoista saatu alennusta)


Vihdoin muutama kuva lisää keittiöstä! Liesituuletinkin on jo jotenkin saatu paikalleen ja vaikka listat vielä puuttuvat niin käytössä keittiö alkaa tuntua jo oikein valmiilta! Vielä tehtäviä yksityiskohtia on paljon mm. liesituulettimen putken ja sen viereisen muurin maalaus, mutta sekin on pian ohjelmassa!

Laatathan ovat siis Natucerin Riad Lagrima -laattaa, joka löytyi ABL-Laattojen valikoimasta. Laattoihin valitsimme muistaakseni marmorin valkoisen sauman, joka ei ole paljoa laattaa itseään tummempi muttei myöskään täysin valkoinen. Ehkä väri olisi jopa voinut olla yhden asteen tummempikin, mutta koen sauman valinnan aina aika haastavaksi enkä tällä kertaa halunnut sen menevän liian tummaksi.

Mustaa Tapwellin hanaa mukaillen hankin myös välitilan pintapistorasiat mustina. Näissä Domus Classican keraamisissa pistorasioissa on muovinen sisus joka tuntui kätevältä. Pakeliittisia pistorasioita en nyt uskaltautunut laittamaan kun sähkömiehen kokemuksesta ne kuulemma saattavat haljeta helpommin kiinnitettäessä.

Vielä listojen valinnan vaikeus edessä, mutta nyt kyllä jo ruuanlaittokokemus on jo uusissa sfääreissä vanhan keittiön fiiliksiin!

2 comments:

  1. I like the gray rug—where did you get it?

    ReplyDelete
    Replies

    1. I got a rug a few years ago. I think it was by a Finnish brand called Anno. Not sure if they still produce it!

      Delete