Garden chairs in pastels


Meidän puutarhan puiset terassikalusteet alkoivat olla jo aika kuluneessa kunnossa ja niille oli pakko saada uusi pinnoitus. Alkuperäinen väri puisessa Ikean kalusteryhmässä oli ns. kelon harmaa. Nyt kuitenkin halusin leikitellä väreillä ja hain eri värisiä pihakalustemaaleja ja pienen hionnan ja nopean maalipesun jälkeen maalasin yhdessä iltapäivässä (ja illassa) kaikki pihan puiset tuolit. 

Olin haaveillut maalauksesta jo aiemmin, mutta pari vuotta sitten pihakalusteiden kunto oli vielä niin hyvä, että tuntui hassulta maalata vain muutaman vuoden vanhoja kalusteita. Nyt pidimme kuitenkin heinäkuussa pienet puutarhajuhlat ja vihdoin oli aika vetaistä maalia kulahtaneille tuoleille. Valitsimme värit lasten kanssa ja aika hauska pastellinen kokonaisuus meidän pihalle tuli. Nyt enää pöytä odottaa käsittelyä. Kuvat on otettu juhlapäivän jälkeen ja pöydällä koreilee vielä läheiselle rannalle menevän tien viereltä kerätyt kukat.

/

Our garden furniture had been too many years without any new treatment and they desperately needed some new color as well. We had a garden party in July and finally I got them painted! We picked the colors together with kids and all in all it became a fun group of pastel colored chairs!




No comments:

Post a Comment