Christmas memories

Sain pitkästä aikaa blogihaasteen esitellä hieman miltä meillä on näyttänyt aikaisempina jouluina. Haaste tuli Inspired by Love -blogin Sannalta, täältä löytyvät hänen vanhat joulukuvat. Arkistoihin en kovin hyvin päässyt sukeltamaan vaan kuvat ovat blogin kätköistä. Usein olemme viettäneet jouluja myös vanhempiemme luona. Pikkuhiljaa täällä ollaan myös laitettu jo joulua kotiin ja pian uusiakin kuvia tulossa. Otetaas sitä ennen katsausta menneisiin jouluihin!
 
 
2018

Viime vuona joulu vietettiin meillä koko oman suvun kesken kun olimme vasta palanneet Seattlesta ja halusimme ehdottomasti viettää joulun omassa talossa parin vuoden ulkomailla olon jälkeen. Näköjään siistimpien joulukuvien otto on ollut enemmänkin toissijaista ja olemme keskittyneet joulun viettoon koska perhekuvia on sitten paljon enemmän! Viime vuonna teimme ahkerasti Muitaihania Tiinan kanssa joulukalenteria ja siihen otinkin sitten paljon jouluisia kuvia!
2017

Kaksi vuotta sitten ajatuksena oli ollut viettää joulu Ameriikassa, mutta perhesyistä päädyimmekin jouluksi Suomeen ja se oli ihana yhteinen ja tunnelmallinen joulu. Tässä hieman kuvia Seattlen taloon laittamistamme joulukoristeista mitä ei kovin paljoa ollut. Jostain syystä en löytänyt mitään laajempaa jouluistakotikuvaa. Mutta lisäksi laitoin kuitenkin hieman kuvia Amerikkalaisten talojen jouluvaloista, mikään näistä ei tosiaan ole meidän talo!

2016

2016 muuttomiehet tulivat muistaakseni 27.12. eli joulukoristeet pakattiin pois jo joulupäivänä. Huh, mannerten välinen muutto on kyllä hurja puserrus kun mitään ei voi pakata vain avoimeen ikea-kassiin vaan seuraavien kolmen kuukauden tavarat piti mahtua matkalaukkuihin ja osa tavaroista jäi varastoon määrittelemättömäksi ajaksi ja samalla osa lähti meidän mukaan rahtialuksella. Tunnelmallista joulua vietettiin tulevasta muutosta huolimatta lähiperheen kesken omassa kotona.


2015

2015 vietettiin joulua pois omasta kotoa ja nyt kotoisia joulukuvia ei myös kovin löytynyt. Muutamia tekemiäni joulukoristeita sentään!2014

2014 vietettiin joulua meillä ja muistin aattonakin ottaa kuvia. Tässä sen vuoden joulutunnelmia, ensimmäinen kuusi oli pikkutyttöjen huoneessa.
 2013 ja aiempia jouluja

Vanhasta kodista myös muutama jouluinen tunnelma!2 comments:

  1. Ihania kuvia, kertakaikkiaan! Ihastelen myös tyylisi selkeää linjaa, teillä on ollut kautta vuosien sisustuksessa samankaltainen linja. Omia joulukuviani katsoessa oikein hämmästyin, miten paljon sisustus on muuttunut vuosien aikana, räjähtävän värikkäästä melkein värittömään :-D Taidan olla vähän vaihtelunhaluinen, vaikka en ole koskaan sellaisena itseäni pitänytkään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Sanna! Kiva kuulla :) ENpä ole tuota ajatellut ollenkaan, mutta varmaan osittain tai enemmänkin joulutyyli pysynyt aika samanlaisena läpi vuosien <3

      Delete