Those yellow tones in the kitchenMuutama keltainen fiilistelykeittöstä. Nuo muutamat keltaiset yksityiskohdat oikein hohtavat keltaista tapettia vasten varsinkin nyt kevätauringon valossa! Nämä kuvat ovat toki aiemmin näkyneet Instagramissa, mutta kiva tallentaa näitä tänne bloginkin puolelle! Ylimmän hyllyn purkit ostin Seattlen alueella pienestä antiikkikaupasta, äitini oli meillä vierailulla ja ihastuimme noihin. Aluksi ajattelin ostaa vain yhden purkeista, mutta onneksi mukaan lähti koko sarja koska nyt en varmastikaan löytäisi yksinäiselle enää kavereita! Ainoa uusi asia hyllyillä on mieheni Californian matkaltaan tuoma tarjotin, siinä on kivat värit ja grafiikka.

/
 
Few pictures from the kitchen as already published in my Instagram earlier, but I thought to add them also in here with few thoughts.Here's a few sunny yellow pictures from the kitchen. I love it how the yellow curtains make the light even more warm and with sun all the yellow glows even better.Hauskat eläimelliset istuintyynyt löytyivät Helsingin Muji liikkeestä alku vuodesta. Niillä on ollut ihana ja lämmin istuskella pitkällä viikonloppuaamiaisella vaikka vanhassa puutalossa aina vähän vetää talvella.

/

The Animal seating pillows were a find from Helsinki Muji store, all the family loves them and they are perfectly warm for a winter morning in a old wooden house that never gets too hot during the winter. 


Ikkunatason vaaleanpunainen ruukku on Iittalan uutuus Nappula-ruukku, tuote ja viherkasvi on saatu Iittalan lehdistötilausuudesta mukaan. Jalallinen Nappula-ruukku on aika oiva pöydällä tai myös muiden ruukkujen vieressä. Se luo oman veistoksellisen tilansa itselleen ja ympärilleen.

/

The pink Nappula planter is a gift from Iittala press event. A novelty just launched this year.No comments:

Post a Comment