Design District market


Lauantaina käytiin Designkorttelin myyjäisissä Diana puistossa. Tarjolla oli kaikkea kivaa, mutta nyt ei lähtenyt mitään mukaan. My o My:n myymä Richard Huttenin suunnittelema Dombo (Domoor) lasten muki jäi ostamatta, kun emme saaneet päätettyä väriä - vaihtoehdot olivat valkoinen, oranssi ja vihreä... pitäänee kyseinen muki joskus kyllä vielä saada!

Saturday we visited the Helsinki Design Distrct's market. There was many nice things but still didn't get anything this time. The Dombo (Domoor) childrens cup by Richard Hutten will be something to get, but we couldn't decide the colour out of the available white, orange and green...

Photos 1-2 © Pinjacolada, 3 BijzonderMOOI

3 comments:

 1. Meilläkin on ollut tuo muki ostoslistalla jo monta kuukautta. Jos nyt seuraavan kerran keskustassa käydessä muistaisi:)

  ReplyDelete
 2. Kävin tuolla viime vuonna, mut meni ihan ohi. Sulla on aivan fastastiset kuvat ; ) ja koti.

  ReplyDelete
 3. Kiki - Samoin! Taisin haaveilla mukista jo monta vuotta sitten, mutta en alkanut ostamaan etukäteen ennen lapsia, mutta nyt alkaa kohta muki olla tarpeen :)

  Minna - Oi kiitos :) Mullakin melkein meni ohi nämä myyjäiset, mutta nähtiin mainos läheisessä kahvilassa ja käveltiin katsomaan!

  ReplyDelete