Things at home 3


Yksi tärkeä, tai oikeastaan useampi tärkeä asia kotoa löytyy tästä kuvasta: inspiraation lähteet ja intohimon kohteet eli muotoilu-, sisutus-, arkkitehtuuri- ynnä muut taide-opukset! Eikä tässä kaikki vaan näitähän on vähän liikaakin, mutta kun tarpeeksi kaunis ja inspiroiva kirja tulee vastaan on se vaan niin vaikea unohtaa kaupan hyllyyn! Nyt pitäisi nyt vaan päivittää kirjahyllysysteemi ja sen paikka, jotta saataisiin nämä valtaamasta tulevaa lastenhuonetta... Lasketaan nämä nyt kuitenkin yhdeksi asiaksi haasteeseen ja jatketaan sitä taas huomenna!

One more important thing to add to the challenge from our home is not one but many: the books of inspiration and passion! Mainly they are about design, decoration, architecture, and all kind of art etc. -and yes we have a few or even too many! But it's just so nice to find a beautiful new book that inspired you so it's too hard to stop collecting them! Now we should update our book storage and its place to make room in the future babyroom... 

Photo © Pinjacolada

2 comments:

  1. Ihania kirjoja. Näkyy olevan samojakin, kuin meidän hyllyssä.

    Meillä oli sama ongelma ja päädyimme tilaamaan mittatilauskaapin kirjoille. Ongelmana oli, että kirjat täytyi saada vanhempien makuuhuoneeseen ja koska en halunnut helposti pölyyntyviä kirjoja sellaisenaan, päätimme laittaa ne ovien taakse. Mittatilauskaluste tuli kysymykseen sen vuoksi, ettei tarpeeksi epäsyvää kalustetta löytynyt.

    ReplyDelete
  2. Joskus mittatilauksena teettäminen voi kyllä varmasti olla paras ratkaisu! Meidän pitää vielä kyllä vähän katsastella tarjolla olevia vaihtoehtoja, jos löytyis jokin tosi kätevä ja tilaa viemätön... :)

    ReplyDelete