Tunto in pink

Eilen mies toi aika kivan yllärin kotiin, puisen Tunto M3 säilytyslaatikon joka toimii hyvin myös istuimena. Vanhempi M3 graffiti grafiikalla sai söpön vaaleanpunaisen kaverin!

Yesterday my husband brought home quite a nice surprise, wooden M3 storage box by Tunto that works well as a seat too. Our old M3 with the graffiti graphic got a friend of this pretty pink one!

Photos © Pinjacolada

4 comments:

 1. Oih, se on ihana! Molemmat ovat! Minäkin olen himoinnut noita meille, mutta en oikeastaan tiedä, miksi en ole hankkinut. Haen parhaillaan olohuoneen nurkkaan kivaa lelukoria, kun ne lelut näyttävät pesivän juuri siellä ja tuollainen olisi passeli. Olisi ainakin monikäyttöinen. Tosin melkoisen pienestä kodista kun on kyse meidän tapauksessa, täytyy olkkarissa oleva lehtiteline sijoittaa sitten uudelleen. Vaikka onhan se kiva saada vaihtelua välillä. Hmmm, taidankin lähteä heti vilkaisemaan hintoja ja saatavuutta;)

  ReplyDelete
 2. Nämä ovat kyllä aika käteviä ja niihin mahtuu paljon! Meillä uusi laatikko taitaa ensin alkaa säilömään dvd kokoelmaa mutta myöhemmin varmaan päätyy myös lelulaatikoksi :)

  Formverk myy näitä, mutta ensimmäinen ostettiin joskus suht edullisesti Design viikon joka vuotiselta Kaapelitehtaan Design Marketilta -olen nähnyt näitä siellä aika monena vuonna, kannattaa käydä katsastamassa!

  ReplyDelete
 3. Mäkin olen himoinnut näitä! Ja hei, ihana blogi, kahlasin kokonaan läpi ja lukijaksi jään. :)

  ReplyDelete
 4. Hei visuaalisesti vaativa kottarainen, ja siis kiitos ja tervetuloa seuraamaan :)

  ReplyDelete