Habitare snapshotsKäväisin kurkkaamassa Habitarea. Tässä muutamia yksityiskohtia vähän sieltä täältä. Jokunen kiva nuorten suunnittelijoiden juttu tuli vastaan messujen Ahead! -osiossa. Mutta odotukseni olivat valitettavasti korkeammalla, taas.

I dropped by the Habitare interior fair. Here's few detail snapshots. Saw few interesting things by young designers. But unfortunately my expectations were higher, again.

Photos Pinjacolada

7 comments:

 1. Mulla aina sama tunne asuntomessujen jälkeen. Odotus ehkä pidemmälle viedystä. Mielenkiinnolla kuitenkin Habitareen suuntaan, nauttimaan kauniista.

  ReplyDelete
 2. Satu - Kyllähän sitä tosiaan monesti menee odottamaan, että jos nyt olisi panostettu kunnolla. Itsellä ei ole näiden messujen odotukset olleet edes korkealla, mutta Ahead! osa oli kiva käydä kurkkaamassa.

  ReplyDelete
 3. Jos uutta haluaa nähdä niin on matkattava kauemmas messuille kuin helsinkiin, niin se vaan taitaa valitettavasti olla.

  ReplyDelete
 4. Palasin vielä tänne kommentoimaan.

  Ahead! oli hyvä, samoin Trash. Paras kuitenkin ArtHelsinki, ehdottomasti!

  ReplyDelete
 5. Hei Satu - Totta tosiaan, siis myös tuo Trash Design oli hyvä! Minä en ehtinyt kiertämään ArtHelsinki hallia lainkaan tällä kertaa...

  ReplyDelete
 6. Terhi -anteeksi kun jäi sulle vastaamatta- Olen varmaan kiertänyt kansainvälisiä alan messuja sen verran, että sitä haluaisi nähdä aina jotain erikoista, hienoa ja suurta. Noh, onneksi täältä Helsingistäkin löytyy kivoja juttuja! Ehkä habitare ei ole vain niin minun juttu.

  ReplyDelete
 7. Viime vuonna odotukset olivat ehkä liiankin korkealla, kun piti oikeasti katsella (ja valita) kaikenlaisia materiaaleja ja juttuja uuteen tupaan. Tällä kertaa menen sillai lungisti - ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia! Bileissäkin on kivempaa kun ei yhtään huvita :)

  ReplyDelete