Apple dreams
Jonain päivänä haluan asua talossa jonka pihalla on oma omenapuu, josta saisi syksyisin kerätä edes pari omaa omenaa! Se on ollut haaveenani jo kauan ja pysyy haaveena vielä varmasti jonkin aikaa. Keittiön seinälle tuli muutama Lack hylly lisää. Astiat ei meinaa mahtua keittiön kaappeihin, mutta enhän minä näitä ole vielä niin hyvin hyötykäyttöön saanut -tietenkin astiapinotkin näyttäisivät kivalta kun oikein asettelee... Mutta on niin kivan näköistä pitää hieman tilaakin hyllyillä. Oikein hyvää viikonloppua!

One day I want to live in a house with an apple three where I could pick few apples of my own in the autumn. It's been my dream for a while, and still is. We got few more Lack shelves on the kitcken wall. We need the extra space but I haven't got them filled that wisely yet -surely you can get also dish piles look good placing them nicely... But I like also how the shelves look with a bit of space on them too. Have a great weekend!

Photos Pinjacolada

9 comments:

 1. The red cup is so cool. As well as the rest of your stuff :)

  ReplyDelete
 2. Kaunista! Hei minkälaisella kameralla otat kuvia, onko ihan pro-kamaa? :)

  ReplyDelete
 3. I'm on fruits too today (kaki and passion fruits for me). I've been thinking of putting Lack shelves on our kitchen walls. I love the way they look on yours :) But knowing us, it might get crowded with stuff pretty quick... How do you keep yours so clean?

  ReplyDelete
 4. Marlene - Thanks :)

  Dooda - Ei oo mikään kunnon järkkäri, Panasonic Lumix GF1 vähän pikkukameraa parempi malli. Joskus myös vaalennan kuvia vähän photarissa.

  Enni :)

  Anabella - The shelves get crowded quite easily and have to clean them up often! But now I'm thinking to actually pile more dishes on them as I need more space in the kitchen.

  ReplyDelete
 5. Mulla on ollut koko ikäni tuo sama haave omenapuusta. Ensin kasvatin omaa omenapuuta pihalla kymmenen vuotta ja juuri kun ensimmäiset omenat ilmestyivät myytiin talo pois. Sitten muutin vanhan kansakouluun ja olin onnellinen omenapuista, kunnes tuli syksy ja ne olivat niin villiintyneitä ja pahoja, että taas kasvatan omenapuuta. Onneksi on sentään ystäviä, joilta saa omppuja aina tarpeen vaatiessa.

  ReplyDelete
 6. Ihanat tunnelmat. Ja alkoi tehdä mieli omenaa ;)

  ReplyDelete
 7. Kauniita kuvia!

  Meillä on kolme omppupuuta, mutta tänä syksynä ne ei tehnyt yhtään satoa.

  ReplyDelete