Warm and cool shades of grey


Vakoiset seinät ovat aina kauniita, mutta rakastan myös näitä ns. likaisia harmaan, hiekan ja mudan eri sävyjä seinissä -jopa sitä beigeäkin jos sävy vaan on juuri oikea! Oma asuntomme oli ennen remonttia niin kalsea, että halusimme käyttää seinissä vaaleaa hiekanharmaata sävyä tuoman lämpöä ja kodikkuutta. Varsinkin kun suurin osa kalusteista on valkoisia sävytetty seinä tuo ne mukavasti esiin. Jossain vaiheessa on varmasti pakko saada taas enemmän valkoisia seiniä ympärille, muttei vielä.

White walls are always beautiful but I also love these so called dirty shades of grey, sand and mud on walls -even the beige if the tone is exactly right! Our own flat was so soul less when we got it before renovation that we wanted to paint the walls with shades of grey to make it more cosy. Especially when most of our furniture is white the shade on the walls creates a nice background. Surely in some point I'll feel like painting the walls white again but not yet. 

Photos by Kråkvik D'orazio from Jotun colour catalogue via Trendeser.

10 comments:

 1. Kauniita ja kotoisia sävyjä! :) Aivan puhtaan valkoiset seinät saattavat tehdä tilasta aika kolkon ja kylmän. Me jätimme muutaman seinän rempassa valkeiksi, mutta nyt olen jo tullut siihen tulokseen, että pitääpä maalata uudestaan päälle jollain harmaan sävyllä...

  ReplyDelete
 2. Täällä myös yksi harmaan/beigen sävyjen ihastelija. Meillä on kotona paljon likaisen harmaanbeigen värisiä seiniä. Yksi iso seinä maalittiin vastikään valkoiseksi, muut pysyivät ennallaan. Korkeat valkoiset jalkalistat kivasti korostavat sävytettyä seinää :)

  ReplyDelete
 3. Hauskaa. Mulla on työn alla postaus meidän seinien sävyistä. Mudan sävyt ovat kivoja. Meillä on muutamassa seinässä.

  ReplyDelete
 4. Vaikka valkoiset seinät ovatkin in, meitä murretumpien sävyjen ystäviä on yllättävän paljon. Puhtaanvalkeat seinät ovat pääsääntöisesti kalseat!

  ReplyDelete
 5. Tosiaankin! Mä olen myös alkanut hiljalleen lämpiämään noille mutaisille ruskeanharmaan sävyille, joita en ole osannut aiemmin kaivatakaan.

  ReplyDelete
 6. Ihania sävyjä! Mitkä nuo pinottavat tuolit kolmannessa kuvassa ovat? Täydellisyyttä meidän eteiseen.

  ReplyDelete
 7. Kiitos kaikille kommenteista :)

  Naku - Kiva nähdä teiltä sitten enemmän teidänkin seinien sävyjä :)

  Petra - En valitettavasti tiedä mitkä tuolit nuo ovat, ihan niinkuin olisin ne aiemmin nähnyt jossain, mutten nyt millään muista missä...

  ReplyDelete
 8. Aivan ihana blogi! Jään seuraamaan :)

  ReplyDelete
 9. Kiitos Iitu :) Ja tervetuloa seuraamaan!

  ReplyDelete
 10. Siis plasin tänne vielä kommentoimaan, että tuo tuoli on Hay:n RU tuoli :)

  ReplyDelete