Christmas things
Kotona askarrellaan näin joulun alla tietenkin. Askarteluliikkeet on taas kierretty ja iltaisin on kiva näperrellä aina jotain, ei niin vakavaa, mutta mukavaa! Tässä pari juttua jotka menivät jo ystävälle, muut pukinkonttiin menevät jutut pidetään vielä omana tietona! 

Huomenna suunnataan Lahteen Muotoiluinstituutin joulumarkkinoille katsomaan mitä mahtavaa muotsikan opiskelijat ovat keksineet myyntiin. Ensimmäisenä tietenkin innolla katsomaan mitä hienouksia omat opiskelijasisarukset ovat markkinoille hommailleet! Tuolta markkinoiden facebook sivulla näkyy vähän mitä on luvassa. Muotoiluinstituutin joulumarkkinat nyt viikonloppuna 26.- 27.11.2011 klo 10-16 Lahden Ammattikorkeakoulun Muotoilu- ja taideinstituutissa, Kannaksenkatu 22 15140 Lahti.

At home I'm working on some small christmas projects. It's nice to do something by hand, not too serious but so fun! My friend got these things as pre-christmas gift. The other things need to stay still as a secret!

Tomorrow heading to Lahti to the christmas sales of Lahti design school. Especially I'm exited to see what my student sister and brother have made! Lahti christmas sales is on this weekend 26.- 27.11.2011 between 10-16 in Lahden Ammattikorkeakoulun Muotoilu- ja taideinstituutti, Kannaksenkatu 22 15140 Lahti.

Photos Pinjacolada

5 comments:

 1. those ornaments are really pretty! not only for christmas, but also for every day...

  ReplyDelete
 2. Ihanan freessit nuo koristeet :)! Ja kuten edellinenkin kommentoi, käyttöä löytyy varmasti joulun jälkeenkin.

  ReplyDelete
 3. Aikun kauniit! Tosi mainio idea. Täytyy laittaa korvan taakse.

  ReplyDelete
 4. Nuo on tosi sieviä! Simppeleitä ja tyylikkäitä! Mä tein noiden innoittamana just kranssin vähän samaan henkeen.

  ReplyDelete