My little miss sunshineVaikka ulkona on harmaata meillä on kotona ihana pieni aurinko! Ihanaa kun joku on (melkein) aina iloinen ja hymy korvissa! Päiväunilta herätessä hän on vaan niin ihanimmillaan. Omassa huoneessa on jo nukuttu muutama viikko. Mennyt ihan hyvin, mitä nyt muutamia aamuöitä on saanut istua pikkuisen sängyn vieressä kun joku on häntä valvottanut. Pakko varmaan hankkia se patja kuitenkin sinne, olen melkein nukahtanut pystyyn parina yönä siinä jakkaralla istuessa!

Minä kun luulin olevani niin kätevä että luulin osaavani ommella suoraa... Noh, ei tuo seinäkangas ihan niin siististi laskeudu kun pitäisi -nyt vaan kun sen sai jo seinälle ei mitenkään jaksaisi alkaa purkamaan ja ompelemaan uudestaan. Kankaan ostin jo kauan sitten jostain hyvästä alesta ja muistaakseni kiikutin sen Oulusta saakka, joten pitäisi yrittää tehdä se vielä loppuun kunnolla.

Even it's so very grey outside we are lucky to have this little sunsine in our place! It's so amazing how someone is (almost) always so happy and smiling! She's pretty much the cutest when waking up from a nap. The little miss has slept now in her own room for few weeks. It has went pretty well but I've had to stay with her few nights up for even an hour to try to get her back to sleep. I guess we should get a matress there, I've almost fell a sleep on the stool next to her bed few times!

I thought I would know how to sew straight lines, but I guess not that well! The fabric on the wall just doesn't look as straight as it's supposed to. I'll have to do it again, just wouldn't want to take it down as I already got it up... I bought the fabric long time ago from some good sale and even carried it from northern Finland so I feel should finish this one nice.

Photos © Pinjacolada

13 comments:

 1. Voi miten suloinen tuo ensimmäinen kuva onkaan!:-)♥

  http://annidiary.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Ihana seinäkangas, meiltä löytyy tuo sama kangas verhoina lastenhuoneesta, se missä norsu on turkoosi :) Ylimääräisenä jäi 2 kpl niitä kuvioita vielä ylijäämäksi, täytyy miettiä mitä niistä tekisi..

  Suloinen auringonpaiste!

  ReplyDelete
 3. Minulla on tuota samaa Marimekon kangasta tytön huoneen seinällä, mutta styroksin päälle pingotettuna. Ja (kateellisena) täytyy myöntää, että näyttää paljon paremmalta noin kuin se teillä on. Pitäisköhän itsekin ruveta ompeluhommiin.. :)?

  Ihana aurinkotyttö!

  ReplyDelete
 4. Suloinen tyttö! Aurinkoinen lapsi on vaan niin mahtava lahja vanhemmillekin, ei itsekään jaksa olla naama mutrulla, kun pieni näkee elämän niin mahtavana. Nimim. mulla kans aurinkolapsi :)

  ReplyDelete
 5. Hyvältä tuo näyttää. Pojaltani loppui juuri 3-vuotta kestänyt uhmaikä ja täytyy sanoa että olen onnellinen. Kaiken kiukun alta on kuoriutunut ihana, iloinen poika.
  Hyvää viikonloppua : )

  ReplyDelete
 6. Anniina - Kiitos :)

  Suvi - Suunnittelin myös ensin tuosta lastenhuoneen verhoa mutta se päätyikin seinälle!

  Juulia - Mietin kyllä myös kankaan pingoittamista kehikkoon, Mutta nyt kun kangasta pitää koossa puukepit ylhäällä ja alhaalla on se helppo vaihtaa tai vaikka rullata talteen jos haluaa vaihtelua.

  Janne - Thank you :)

  Laura - Kiitos ja ihan totta! Vaikka kuinka väsyttäisi niin kyllä nuo iloiset pikkuiset saa hymyn huulille!

  Minna - Kiitos! Uhmaikä on kyllä varmasti ihan haastava ajanjakso, varsinkin jos se kestää kolme vuotta -sitä odotellessa... Hyvää viikonloppua sulle myös!

  Helena - Big ♥ to you!

  ReplyDelete
 7. You must have the cutest baby in town!

  ReplyDelete
 8. Ihana aurinko!

  Meillä on Vallilan Puu-Vallila -kangasta parvekkeen seinällä ja sen ompeleminen oli yllättävän vaikeaa. On se vaan niin, että tuollaisten suurien suorien ompelu ei ole helppoa. En ikinä uskaltaisi alkaa tekemään jotain suuria verhoja:D Ei sillä, ei meillä edes käytetä verhoja, on vain kaihtimet.

  ReplyDelete
 9. Ihana aurinkoinen! Ja aivan tarpeeksi suora kangas. :)

  ReplyDelete
 10. Sophie - Thanks, I surely think so too :)

  Kiki - Minä olen kyllä ommellut aina verhotkin, mutta eiväthän ne ihan täydellisiä olekaan :)

  Marlene - Thanks!

  Rillirousku - Kiitos! Eiköhän tuo nyt menettele... :)

  ReplyDelete