We live here


Innostuin Weekday Carnivalin loistavista Reality Check kuvista niin paljon, että vastasin haasteeseen räpsimällä sitten muutaman otoksen meidänkin arjen sotkuista tänne. Yleensä mielelläni rajaan pyykkikasat pois blogikuvista ja näytän blogissani mieluummin niitä siistittyjä otoksia kodistani. Onhan se tottakai mukavampaa katsellakin siistejä kotikuvia missä ei vilise Prisman muovikasseja tai likasukkia, mutta eihän tämä niin vakavaa saa olla ettei välillä voisi tehdä poikkeusta! Kotihan on ennen kaikkea elämistä varten!

Ja minä kun ajattelin että meillähän on nyt niin siistiä nyt kun appivanhemmatkin kyläilevät ettei meiltä mitään tällaisia kuvia saa... No hei, vaikka meiltä löytyy ajoittain paljon pahempaakin sekasortoa, niin kyllä meillä vaan aina päivän päätteksi kertyy sen verran rompetta sinne ja tänne että ei tarvinnut alkaa tällaisia reality check kuvia lavastamaan! Laittakaa tekin bloggarikolleegat sinne muutama kuva, kyllä niitäkin on hauska vaihteeksi nähdä!

I got so exited of the great Reality Check photos by Weekday Carnival that I wanted to aswer the challenge and send also few shots of our everyday mess to here. Usually I rather crop the laundry piles away from the blog photos and rather share cleaned bits of my place than messy ones. Obviously it's also nicer to view home pics that don't have dirty socks lying around! But still this all isn't that dead serious that one could't make an exception! First of all your home is the place for living!

And I had thought that our place is too clean for shots like these as the parents inlaw are visiting and all... But hey, even that time to time there can be a much worse mess in our place, it just happens that by the end of the day the stuff just gets piled around where they are not supposed to and it wasn't that hard at all to get a few reality check shots from our place! Go a head you blogger colleagues and send a few photos of your own there too!

Photo Pinjacolada

11 comments:

 1. On kyllä ihan piristävää nähdä perusarkea. Meilläkin on välillä aika kaaosta mutta ei yleensä mitään suurempaa tai joka paikassa, koska minä tarvitsen aina suht siistin ympäristön "voidakseni hyvin" En voi esim. aloittaa kokkaamista jos joka paikka on täynnä astioita ja muruja. Varsinkin silloin kun on omassa elämässä stressiä niin yritän pitää elinympäristön siistinä. Tämä on kyllä aika opittu käyttäytymismalli meidän kotoa :D

  Kävin muuten katselemassa tuolla Riikan puolella ja piti tulla nopsasti pois koska se sytytti niin kauhean siivoushalun. voi neuroosit!

  ReplyDelete
 2. En tiedä uskallanko.
  Teillä näyttää olevan aika siistiä sotkua... ;D

  ReplyDelete
 3. Pinja, I wish my mess looked clean like yours :)

  ReplyDelete
 4. Suvi - En kyllä itsekään voi sotkuja kauaa katsoa ja kyllähän kotona viihtyy paremmin kun on siistiä! Mutta toivoisin silti että olisin vähän enemmän "siivoushullu"! Onneksi sentään mieheni on myös pakko siivota keittiö kunnolla ennen kokkailua!

  Nanainen - Siitä vaan, olisi kiva nähdä miltä Nanaisen perusarki näyttää! Täytyy myöntää että ei ole nämä sotkut ihan siitä pahimmasta päästä...

  Anabelle - Have to admit that our mess can be worse too. Lately we've hd so many guests that it hasn't got that bad... :)

  ReplyDelete
 5. Nanaisen tavoin en ehkä uskalla. Mutta kokeillaan :)

  ReplyDelete
 6. Teillä on kaunis arki. Mutta hauskaa, että muutkin olivat laittaneet arkikuviaan sinne weekdaylle. Tuli sellainen olo, että ei me nyt ehkä poiketakaan muista niin pahasti:D Että näkyy se eläminen muidenkin kotona.

  ReplyDelete
 7. Melko harmonisen näköistä sotkua :) Arjen kaaosta, varsinkin niinä päivinä kun jälkikasvu roikkuu puntissa kitisemässä aamusta iltaan, on paljon helpompi jaksaa kun muistaa mielessään erottaa sekaisuuden ja epäsiistiyden. Lelut kuuluvat lattialle, jos perheessä on lapsia, vaatteita nyt vain jää ja jälkiä ei aina voi korjata heti. Nämä ovat sekaisuutta. Epäsiiisteys sitten taas on se vaikeammin siedettävä tila, joka pahimmillaa on sitä, jos jonkun luona ei uskalla istua sohvaan tai haluaisi ottaa kenkiä jalasta puhumattakaan siitä, että haluaisi kurkata keittiöön... Niin kauan kuin koti on vain sekainen, mutta ei epäsiisti, kaikki on kunnossa :)

  ReplyDelete
 8. Mistä tuo ihana koirajuliste/taulu on peräisin?

  ReplyDelete
 9. Aniliini - toivottaivasti laitoit?

  Kiki - Innostuin ottamaan kuvia lähinnä kodista sellaisena kun se sillä hetkellä oli :)

  Petra - Ihan totta! Ihan normaaliahan se on. Lattiallahan niillä leluilla leikitään :)

  I'm Polly - Thanks :D

  Sanna - Ombrellinosta ostin

  ReplyDelete