color Kid




Niinkuin jokainen äitibloggari vuorollaan, täytyy minunkin nyt blogata lasten toppahaalareista! Pikkuneiti kun hujautti taas viimeisessä neljässä kuukaudessa reilut neljä senttiä lisää pituutta, niin syksyllä ostettu Polarn O. Pyret haalari alkoi tuntua jo aika tiukalta ulkona peuhaamiseen. Siis enhän mitenkään tajunnut, että oikeasti yksi haalarikoko ei välttämättä riitä koko talvelle. Vaikka todella reilu koko syksyllä ostettiinkin! Tähän aikaan vuodesta alerekitkin alkoivat jo olla tyhjät oikeista koosta. Onneksi kuitenkin viime Oulun reissulla cittarista löytyi näin ihana karkin värinen haalari trendikkäine kolmioineen! Eikä onneksi ollut edes kallis! CK merkki hihassa ei tosiaan ole se mikään Calvin Klein vaan ihan joku Color Kids :)

As every mother blogger (in Finland...), I also need to post one about about kids' winter overall! Our little girl grew over 4cm in the last 4 months so the previour overall bought in the autumn started to be a bit too tight already. I couldn't believe we would need already other one but I guess in this age they grow so fast! Lucky me I found this super cute outfit with the trendy triangles just from the local supermarket last time we visited Oulu, and it was pretty cheap too! And the CK in the sleeve is not Calvin Klein but comes from Color Kids :)

Photos © Pinjacolada

26 comments:

  1. Hi Pinja :-) Found your blog via Rock that horse, love your home, such pretty pictures! So nice to have found you, consider me your new follower...! Best, Marlous

    ReplyDelete
  2. Kiva haalari! Meilläkin on ollut popin haalari sekä viime, että tänä talvena. Viime talvena se samainen kasvupyrähdys meinasi yllättää meidätkin, mutta juuri ja juuri se haalari riitti koko talveksi. Tänä vuonna haalari näyttäisi olevan ihan hyvä kevääseen saakka - kasvu kun hidastui ekan vuoden tultua täyteen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäkin olin ihan varma että 86 olisi riittänyt mutta se alkoikin näyttää jo aika jäykältä ja pikkasen kiristävältä eikä liikkuminenkaan ole neitiä siinä oikein innostanut. Toivottavasti tosiaan ensi vuonna riittää yksi!

      Delete
  3. Vaude, kuinka hieno haalari! Enpä olisi uskonut cittarista olevan josset olisi asiasta maininnut. Eipä sillä että kaiken pitäisi olla aina jotakin merkkitavaraa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei mulle oikein merkillä väliä, ehkei tästä nyt ihan kaikkia hienoja ja käteviä ominaisuuksia löydy, mutta nyt kun löytyi sopiva koko ja vielä makee kuosi niin näillä mennään!

      Delete
  4. Mutta nuo color kid:n vaatteet onkin hyviä ja kestäviä. Meillä ainakin olleet. Ja kaikki niistä ei tosiaan mitään halpoja edes. Riippuu vedenpitävyydestä yms.
    Kivat kuosit vielä kaupan päälle.
    Minä en ainakaan raski maksaa hirveitä summia yhden talven kestävästä haalarista, joten näitä oon alesta löytänyt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaikuttaa tosiaan ihan hyvän laatuiselta, eikä tosiaan ole ihan se halvin ovh. kuitenkaan. Nuo merkkipuvut on kyllä ihan hurjan hintavia ja vielä kun käyttöikä on niin lyhyt!

      Delete
  5. hieno! näinkin noita kun kävin kehyksiä etsimässä cittarista!

    ReplyDelete
  6. Onpa ihanan värikäs haalari. Tuollaisia hauskoja ja värikkäitä kuoseja saisi olla lastenvaatteissa enemmänkin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan totta! Syksyllä ensimmäisen haalarin etsinnässä olin ihan ihmeissäni tuosta valikoiman yksitoikkoisuudesta. Kivoja mutta tyylikkäitä kuoseja saa hakea aika huonoin tuloksin, samoin kuin mitään hauskaa väriyhdistelmää mikä ei olisi selvästi se tyttö- tai poikamalli!

      Delete
  7. Voi vitsi! Onpa kyllä tosi kivan näkönen haalari. Ihanan värikäs, muttei kuitenkaan ainakaan mun silmääni millään tapaa "räikeä". :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä! Mun silmään tuo on sopivasti pirteä ja just kivan värikäs :)

      Delete
  8. Love that pattern! Nice one for sure!

    ReplyDelete
  9. Wow! It's just like my website but in pink and purple! Love it. Is there any for big ones?

    ReplyDelete
  10. Kiva haalari ja suloinen tyttönen myös. Ja ylipäätään tosi kiva blogi, löysin sattumalta, eikä varmaan jää ekaksi ja vikaksi kerraksi, kun vierailen. Kaunis koti teillä ihanine värikkäine yksityiskohtineen. :)

    ReplyDelete
  11. Kiva haalari ja aina on niin mukava kuulla, jos tyylikästä voi löytää ihan vaan sittaristakin!

    Eksyin vasta ensimmäistä kertaa blogiisi ja aion täällä ryhtyä vierailemaan säännöllisesti. Ihanan raikas&värikäs tyyli ja koti sinulla. Yritän itse rimpuilla ulos mustavalkoisuudesta ja tällaisista blogeista saan uutta rimpuiluvoimaa. Kirjoitin juuri blogiini keittiönmaton metsästyksestä ja silmiini osuikin aiemmista kirjoituksistasi ihana punavalkoinen mattonne. Mistä se on? Ei yhtään sellainen mitä olin ajatellut, mutta rakastuin siihen silti päätä pahkaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Matto on Brita Swedenin muovimatto ja sitä myy ainakin Tukholman Design Torget (myös nettikauppa)

      Delete
  12. I give you a blogaward ! I love your blog!

    ReplyDelete
  13. Aivan ihana puku! Yllättävä löytö! :D Ps. Sinulle on haaste blogissani http://rappimamma.blogspot.com/ :)) -Riikka Blogisi on yksi suosikeistani!

    ReplyDelete
  14. Kiva haalari tosiaan. Suosin myös näitä halvempia merkkejä.

    ReplyDelete