off to Stockholm!

 

Aikaiset espressot naamaan, laukut olalle ja menoks! Oli aika hyvää tuo fairtrade roast espresso ja ah kun pakkaus sopii taas niin nätisti näytille niinkuin kaikkilla Clipper tuotteilla. Me lähdetäänkin nyt viettämään viikonloppua Tukholmaan! Jostain syystä jäikin kiireessä tutkimatta monien blogien hyvät Tukholman sisustus ym. shoppailu vinkit -Jos tulee mieleen mitään ehdottoman hyvää vinkkiä niin saa kertoa!? Hejdå ja mukavaa viikonloppua teillekin!

Early morning espressos and we are ready to go! The fairtrade roast espresso coffee is pretty good and how pretty the packaging graphics are once again, like always in all Clipper products. We are off to Stockholm for the weekend! Have a nice one!

Photo © Pinjacolada

10 comments:

 1. Illums bolighus Hamngatanilla kannattaa käydä tsekkaamassa jos ei ole tuttu ennestään. Siellä on kaikki kivat samassa (Hay, Muuto, Normann Copenhagen, Design House Stockolm ym.), kolme kerrosta täynnä ihasteltavaa.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käytiin siellä, oli kyllä kaunis liike ja täynnä kivoja juttuja!

   Delete
 2. Enjoy your weekend! have a lovely day!.

  ReplyDelete
 3. Kiva blogi sulla ! (= tykkään erityisesti kuvista (;

  http://bigworldsmallpeoplebyjozuu.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Voi huvittavuus! Meidän kotona ei juoda kahvia, mutta ekaa kertaa ostin kahvia (pakkauksen perusteella tietenkin) meillekin kun saatiin lahjaksi eräänlainen kahvinkeitin, että voidaan vieraille tarjota kahvia. Ostin tuota samaa Clipperin kahvia ja meillä on vielä melkeinpä täysin samanlaiset kupit kuin sinulla tässä kuvassa! Blogien postauksia selaillessani jo hetken ajattelin, että postasinko mä muka jo ne kahvikuvat kun muistelin, että ne on vielä kamerassa ne kuvat - mutta nehän olikin nämä sinun kuvasi eikä minun =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No jopas :D Kyllähän tuota kahvia voi pakkauksen takiakin ostaa vaikkei kahvia juokaan ;) Hauska nähdä ne sun kuvat sitten, onko teilläkin nuo Mujin kupit vai jotkut muut?

   Delete