the Steltons
Meillä asustaa nykyään yksi Steltonin pariskunta. Viime viikolla haaveilin siitä punaisesta Steltonin pressopannusta, mutta kun kaupasta löytyi siihen hätään vaan valkoista tai mustaa. Kahviahan piti pääsiäisvieraille saada tietenkin keitettyä joten joku kahvikeitin piti saada. Ystäväkin sai onneksi puhuttua tuon valkoisen puolesta, kun onhan meillä jo nuo punaiset laatat ja vaikeaa kuitenkin verrata onko punainen se sama punainen kuitenkaan. Mitäs sitten oltaisiin tehty kun laatat ja keitin olisivat vierekkäin ja silmään sattuisi tuo väriero -auts. Vaikka olisihan se punainen toki ollut syötävän söpö, mutta kyllä tuolla valkoisella Stelton parilla voi nyt tyylikkäästi kahvitella ja valkoinenhan toimii aina! No mutta kahvi on hyvää ja sitten viikonlopun viettoon!

Nowadays we've got one Stelton couple living in our place as well. Last week I dreamed about the red Stelton coffee press, but what to do when they sold only white or black in the shop that moment when I needed one. We needed to have coffee to serve for our easter guests and needed to get a coffee maker at that moment. Luckily also a friend talked me around to get the white one as we already have those red kitchen tiles too. What if the reds are not matching and your eye hurts everytime you see the tiles and the coffee press at the same time and so on... Well surely the red one would have been so cute but have to say that together the white Steltons are pretty stylish for serving and white just always works! Anyway the coffee is good and I wish you a nice weekend!

Photos © Pinjacolada

9 comments:

 1. Onko sulla ollu tuo termoskannu kauemmin? Miten hyvin se pitää juomat kuumana? Mä sain tuon pressopannun (punaisena :) ) viime kesänä, ja oon muuten tykänny mutta kyl se kahvi on siitä juotava saman tien pois.. Hyvät kahvit kyllä tulee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Termos meillä on ollut jo jonkin aikaa ja se on kyllä ihan oikea termospullo eli kahvi pysyy kuumana (se on tiivis ja sisällä lasi pullo). Olin myös vähän pettynyt, että tuo presso ei olekaan termari samalla ja kahvi jäähtyy aika normaalin nopeasti kuitenkin :(

   Delete
 2. Nice color, they look great with your red tiles, have a nice weekend too ; )

  ReplyDelete
 3. Tuo on ollut jonkin aikaa myös meidän ostoslistalla... ehkä valkoisena. Ihanat! Aurinkoista kevättä ja nähdään taas! Kaisa, Antti ja Venla

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo Stelton termari valkoisena näytti olevan muuten hyvässä tarjouksessa hulluilla päivillä! Ihanaa kevättä teillekin ja ollaanpa yhteydessä :)

   Delete
 4. Oishan se ollu ihan kaameeta jos punaset Steltonit ois alkanu riitaantuu kaakeleiden kanssa! ;D
  Valkonen näyttää namulta tota taustaa vasten.

  ReplyDelete
 5. Stelton is a wonderful brand. They match perfectly with the kitchen tiles.
  We have two as well, and the milk frother.
  http://oontje.blogspot.be/2012/02/kapotte-vingers-en-koffie.html

  ReplyDelete
 6. I didn't know they also made a coffee press! My husband would love this, since he's the coffee drinker in the house. ;)

  ReplyDelete