yellow like easter

Ei tipuja vaan pupuja. Askartelin pari origami pääsiäispupua (Crease & Fold origami kirjasta), vaikka jotenkin ne minusta kyllä näyttävät vähän koirilta... Taittelu oli sen verran, että ehkä tämä pupu perhe ei tuosta ihan valtavasti lisäänny tai ehkä harjoitus tässäkin tekee sen mestarin ja seuraavat puput eivät näyttäisi enää koirilta. Jouluksi maalaamani oksa sai Tiimarista löytyneet paperimassapallot oksiinsa ja tsadaa -nyt siitä tuli pääsiäisoksa!

I made couple of origami bunnies as easter decoration (instructions from the Crease & Fold book), but somehow to me they look a bit like dogs... Folding was that tricky that there might not be more bunnies in this family or maybe with more practice they would actually look more like bunnies and not dogs. The branch I painted for christmas got some paper mache balls and is now an easter branch!

Photos © Pinjacolada

25 comments:

 1. Ihania pupuja!(: Tuohon oksaan iskin jotenkin heti silmäni, yksinkertaista ja hienoa. näyttää tosi hyvältä!(:

  ReplyDelete
 2. i don´t like easter decoration at all, but i your dog-bunnies are great!

  ReplyDelete
 3. Oksa on kiva ja maljakko UPEA! Mistä se on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo maljakko on itseasiassa hajonneen pumppupullon pullo osa. Oikeastaan se on kivempi noin ilman sitä kromista pumppua! Se löytyi Conran Shopista Pariisin reissulta.

   Delete
 4. Ai että on kauniit pääsiäiskoristeet! Less is more.

  ReplyDelete
 5. i just found a different origami bunny: http://howaboutorange.blogspot.de/2012/04/make-origami-easter-bunny.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+HowAboutOrange+%28How+About+Orange%29

  maybe, its a little less doggy.
  i think, i´ll try it!

  ReplyDelete
 6. Ihanat koristelut, täytyy ehkä matkia=)

  ReplyDelete
 7. Tee nenästä hieman lyhyempi niin ehkä näyttää enemmän pupulta:)

  ReplyDelete
 8. Ihanaa keltaista ja valkoista! Blogisi on viikon löytö! :D

  ReplyDelete
 9. Pöllin tän! Aivan mahtava!

  -Riikka

  ReplyDelete
 10. Oi, mahtavia pääsiäiskoristeita (joista en yleensä juurikaan syty)! Pitää ehkä viritellä jotain vastaavaa ensi vuonna. Kivaa pääsiäistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Muakaan ei nyt oikein perinteiset koristeet sytyttäneet joten piti yrittää edes kehittää jotain muuta, ihan hasukat näistä tuli :)

   Delete
 11. Raikkaita pääsiäiskoristeita!

  Paperiset puput sopisivat meidänkin pääsiäispöytään. Omat hermot eivät vain kestä pupujen taittelua, apua!
  Japanivaikutteiset koristeet kiehtovat - toivottavasti saamme nähdä niitä lisää blogisi sivuilla!
  Hyvää kevättä, Pinja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Onhan ne vähän rasittavia taitella, varsinkin monimutkaisemmat. Yks puputekele meni noitakin kahta taitellessa roskiin kun tuli yksi väärä taitos... Eikä näistäkään mitään täydellisiä tullut, mutta ei haittaa! Voi ollakin että tulee lisää ainakin jotain origamien innostamaa juttua :) Hyvää kevättä myös sinulle!

   Delete