little circusLastenhuone sai ripauksen lisää väriä Kampin Tigeristä löytyneestä sirkussalkusta. Jos sillä ei välttämättä matkustella olohuonetta piedemmäksi se säilöö kätevästi niitä pikkuleluja joita pyörii aina siellä täällä. Vaikka kuinka äiti koittaa järkkäillä lastenhuonetta, on se päivän päätteeksi aina kuin pienen sirkuksen (tai torpeedon) jäljiltä. Mutta mikäs sen mukavampaa kuin että omassa huoneessa viihtyy ja on ihana leikkiä!

The kids room got a little more color of the circus briefcase from Tiger in Kamppi. It's maybe not used for traveling further than the living room, but it's good for storing the tiny toys that are always around the place and under your feet. No matter how I try to organize the kids room, every evening it's like after a visit of a little circus (or a tornado). But hey, that's what the kids room is for, playing and enjoying it!

Photos © Pinjacolada

9 comments:

 1. Beautiful pictures!
  Love your style.

  ReplyDelete
 2. Kaunista!

  Voi että, niitä leluja tosiaan pyörii ihan joka paikassa! Meillä on legoille, junasetin osille ja peleille omat laatikkonsa ja lapsi kiinnostuu niistä aina juuri silloin, kun niitä laitetaan vähän syrjään, vaikka niillä ei olisi leikitty sinä päivänä. Pikkuautoja meiltä löytyy ihan mistä vaan, eikä niitä voi kontrolloida; viimeksi saunasta. :) Elämä näkyy lapsiperheissä ja saahan se näkyäkin.

  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kyllähän se elämä kotona saa näkyä, ja ainakin meillä sitä olisi ihan mahdotonta jättää näkymättä :) Vaikka meillä ei ole paljoa pikkuautoja, on niiytä pikkuroinia jostain tullut ja sohvan altahan niitä ainakin aina löytyy! Hyvää viikonloppua myös sulle!

   Delete
 3. Voi mikä ihana söpöliini keskimmäisessä kuvassa. :)

  ReplyDelete
 4. ihana lipasto! Oletko itse maalannut tuon etuosan? jos, niin vinkkaappa tuo herkku väri myös minulle, niin pääsen maalikauppaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Lilla! Itseasiassa olen maalannut lipaston kaikki muut osat valkoisiksi, nuo oranssit laatikot on äitini maalannut joskus 70-luvulla -eli maalikoodia ei valitettavasti löydy :)

   Delete