good times

Ihanan seventy tree blogin Kerry Laytonin 'Good Times' juliste on oikeasti aivan neon pinkki vaikka kuvissa näyttääkin vähän haaleammalta. Tilasin julisteen jo jonkin aikaa sitten ja se löysi paikkansa makuuhuoneesta, mistä vihdoin sain otettua pari kuvaa. Kerryn nettikaupasta löytyy muutenkin kaikkea ihanaa! Suunnittelen juuri ensi syksyn töihin paluuta ja vaikka ikävä on jo sitä omaakin elämää, tuntuu haikealta että yhteinen aika kaksistaan Mimin kanssa on kohta ohi. Eihän tuo pikkuneiti enää mikään vauva ole joten ihan oikealta ratkaisulta tuntuu päiväkoti ja työelämän alkaminen, mutta haikeaa se on silti! Aika kotona on mennyt yllättävän mukavasti ja nopeasti ja olen kyllä nauttinut jokaisesta hetkestä vauva-ajasta taaperon hommailuihin. Onneksi on pitkä kesä edessä, mutta olo on silti vähän että nyyh!

I ordered the 'Good Times' screen print is from seventy tree blog's Kerry Layton's great webshop a while ago. It's nicely fitting to our bedroom as it's very neon pink. At the moment I'm planning my return to work after summer and it's a bit sad thinking the time together with Mimi is soon over. But that's life, things change and it feels right to start the daycare and work life. The time at home has just went surprisingly easily and fast -I have enjoyed every second of it! Luckily the summer holidays are still in front of us but I can't help feeling a bit sentimental!

Photos © Pinjacolada

13 comments:

 1. I love seeing Kerry's print with your HAY bedding, such a beautiful room!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! They fit nicely together and add nice candy colors to our bedroom :)

   Delete
 2. Onpa kivan pirtsakka taulu ja ihanan raikkaat värit muutenkin teidän makkarissa! Ja nuo Hayn lakanat on kyllä upeat.

  Mukavaa viikkoa sulle ja perheellesi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, pirtsakka se kyllä on -kun sain postissa sen mietin että mihin tämän oikein voi laittaa kun se on niin hehkuvan värinen!

   Delete
 3. Ihana juliste! Olen pitkään suunnitellut tuon ostamista. Hauska ja meille osuva teksti myös postauksessa, sillä olen ajattelut että kun reilun vuoden päästä palaan työelämään saan vihdoin ostettua kaikkea mistä olen köyhänä kotiäitnä haaveillut. Kuten juuri Kerryn julsiteita :D !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihana, niinkuin niin monet Kerryn julisteet. Olisin voinut hyvin tilata useamman, mutta yhdestä on hyvä aloittaa :)

   Delete
 4. Mä sanoisin, että ihana raitamuru :)

  ReplyDelete
 5. Ihana juliste ja todella kivasti ja raikkain värein sisustettu makuuhuone... ja aivan ihana on kyllä blogisi muutenkin, löysin tänne tänään ja ihastuin. :)

  ReplyDelete
 6. Onhan se haikeaa, mutta älä hätäile; päiväkodissa Mimille aukeaa sitten taas ihan uusi ja hauska maailma! Nauttikaa kesästä! Ja hei, voithan sitten paluusi jälkeen harkita myös lyhennettyä työaikaa/viikkoa. Itse alotan lyhennetyllä viikolla kesän jälkeen.

  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Joo kyllä esim nuo lyhemmät päivät voisivat auttaa... Mukavaa viikonloppua!

   Delete
 7. Tiedän tunteen Pinja. Mun oli aikoinani vaikea päästää muruista irti, Steiner päiväkoti kolme veenä oli se pehmeä lasku. Oli helpompaa kun tiesi poikasten olevan hyvissä käsissä pehmeessä ilmapiirissä.
  Meneekö Mimi sinne ranskalaiseen päivikseen? Jatkuuko sulla aiemmat duunit vai alotatko jotain ihan uutta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, mulla on ollut niin mielessä että jos olisikin päättänyt olla kotona 3v. saakka niin olis päässy pehmeästi steiner päiväkotiin. Mutta kovasti on hinku päästä tekemään jotain omia hommia, vanhaa duunia tarkoitus olis jatkaa. Pikkuinen sai ihan perus päiväkotipaikan naapuritalon päiväkodista joten sinne nyt ja se kauempana oleva ranskalainen ehkä myöhemmin. Mutta apua kun se elokuu tulee nyt vauhdilla :/

   Delete