little geisha
Mummi toi Japanista Mimille tuliaisiksi pikku geishan. Nyt onko koko japanilainen pikkuperhe kasassa. Meillä onkin vauhdikas viikonloppu luvassa, joten nyt nukkumaan ja oikein hyvää viikonloppua!

Grandmom brought Mimi a little geisha figure from Japan. Now the little japanese family is complete. We have a busy weekend infront of us, so I better get to bed now. Have a great weekend!

Photos © Pinjacolada

5 comments:

 1. Heip, blogiasi olen tovin seurannut, mutta vasta nyt taidan kommentoida. Onko teillä jokin linkki Japaniin? Kun on kirjojakin ja nuo Kokeshit ja takana ihana oranssi Inari-taulu..? Asuttiin Japanissa viime vuosi joten silmä bongasi heti kaikki tutut jutut.. Kiitos kivasta ja värikkäästä meiningistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Milla! Kiitos vaan :) Seurasinkin japani blogiasi hieman japani vuotenne loppupuolella. Meillä ei ole mitään erityistä linkkiä sinne, olimme miehen kanssa Kiotossa ja Tokiossa matkalla pari vuotta sitten ja silloin toimme sieltä jotain juttuja, mm. tuo kuva on otettu silloin. Japanilainen kulttuuri ja estetiikka on kyllä niin kiehtovaa, että sinne palaisi mielellään pian!

   Delete
 2. Ok, kiitos! Joo, kyllähän siellä on vaikka mitä nähtävää (ja ostettavaa..) joten en ihmettele että sinne kaikki haluaa takaisin :) mekin juuri suunnitellaan seuraavaa reissua, tällä kertaa tosin ihan vaan pariksi viikoksi turistina. Hauska kuulla myös, että löysit Nipponen-blogini. Kesää!

  ReplyDelete