little 2 year old


Tänään meidän pieni rakas täytti kaksi vuotta. Viikonloppuna päivänsankaria juhlittiin jo ennakkoon mummilassa. Lahjoja tuli, mutta lahjanarut veivät yhä voiton. Amerikan tädiltä jo 3kk iässä saatu rimssumekko oli pienestä tytöstä jotain niin ihanaa, että äidinkin minimalistin silmä pystyi vain ihailemaan tuota pientä mekossaan tanssivaa prinsessaa. Söpöliinihän tuo on vaikka missä kamppeissa ainakin äidin mielestä, mutta kieltämättä pieni tyllipönkkähame ja tuo leikkauskin on jotain niin suloisen tyttömäistä! Kakkuja saadaan vielä leipoa useampi tulevalla viikolla joten varmasti vielä jotain juhlajuttua tulossa.

*

Today our little dear turned two years old. Last weekend we already celebrated her in my mother's place. There were plenty of gifts but the gift ribbons got the most interest still. The flower dress was a gift from our American ant. It has maybe a bit too many flowers to my minimal taste but on her it's just so cute I couldn't do else than admire how the dress made her dance. The little princess is just so in love with that dress. We'll need to bake few more cakes still in the coming week so there will be more birthday posts coming up.

15 comments:

 1. Quel belle anniversaire!
  Gro bek à Mimi la choupette!
  <3

  ReplyDelete
 2. Oi onnea pienelle söpöläiselle. Ihastuttava mekko ja mikä kakku!

  ReplyDelete
 3. Congrats to her - love the sweet pics! :-)

  ReplyDelete
 4. Oi, onnea prinsessalle! :) Kauniit kuvat taas kerran :)

  ReplyDelete
 5. Happy Birthday Pinja's little girl! Such a pretty looking party.

  ReplyDelete
 6. Onnea isolle pienelle tytölle! Ensi kuussa meilläkin laitetaan kakkuun kaksi kynttilää. Voih tätä ajan kulua :)

  ReplyDelete
 7. Oikein paljon onnea 2-vuotiaalle!

  ReplyDelete
 8. Kiitos kaikille onnentoivotuksista!

  Thank you for the birthday wishes!

  ReplyDelete
 9. Happy birthday to your little Mimi!!!

  ReplyDelete
 10. Myöhästyneet onnittelut neitokaiselle!

  Ihan piti alkaa kommentoimaan, kun sun värimieltymykset on usein niin lähellä omiani ja nyt teillä näyttää olleen juuri samallain koristeltu kakku kuin tyttäreni edellisillä syntsyillä :).

  -Riikka

  ReplyDelete