random home photos
 


Näin voi käydä kun haluaa yöllä blogata, eikä ole ehtinyt ottamaan mitään uusia kuvia. Nämä kuvat ovat kansioiden kätköistä niitä ja näitä kotikuvia, jotka olen joskus syystä tai toisesta päättänyt olla laittamatta blogiin. Pienessä asunnossa on monesti helpompi kuvata yksityiskohtia ja alimmasta kuvasta näkyy miksi, sitä ei ole koskaan tosiaankaan otettu blogi mielessä. Siinä näkyy arki. Nyt jostain syystä itsekritiikki petti yön tunteina ja tuossapa tuo on. Tulikin heti sellainen olo että pitäisipä vähän laittaa paikkoja uusiksi niin voisi taas ottaa kivoja kuvia tänne blogiin! Olen saanut aika monta blogihaastettakin joten lupaan vastata useampaan ensi viikolla!

En ihan miellä blogiani sisustusblogiksi, vaikkakin täällä usein kotikuvia vilkkuu. Mutta olin niin iloisesti yllättynyt kun perjantaina sain postiini kutsun Glorian Blog Awards gaalaan, blogini on kuulemma saanut paljon ääniä! Siis eihän mun blogi ole siellä edes millään listoilla ja ehdolla kun on niin maan mainiot kauniit ja upeat blogit. Voi aivan mahdottoman paljon kiitoksia teille ihanaiset siellä ruudun takana, jotka olette antaneet ääneni Pinjacoladalle ja kaikille muillekin lukijoille (vaikka olisittekin äänestäneet jotain muuta suosikkianne, niinkuin minä tein)! Kiitos kun käytte täällä kurkkimassa ja vielä tykäättekin, kyllä taas tuli lisää bloggausintoa!

*

This might happen if you want to blog at night but don't have any new photos. All these photos I digged from old folders and for reason or another I have once decided not to post them. In a small flat it's so much easier to photograph details, as you can tell from the last photo (that was never taken for the blog at all). That's about normal everyday life. For some reason now my self-criticism failed and there it is. By looking at it I feel like I really need to do some new things at home to get some new nice home photos in here! I've also received many blog challenges and promise to return some of those next week!

I wouldn't say my blog really is an interior design blog even there's many home interior photos here once in a while. But I have to say that I was so stoked to get an email invite on Friday to the Gloria Blog Award gala as my blog has got so many votes! My blog isn't even mentioned in any list with all the amazing finnish interior blogs. Huge thank you to all you my blogs reader who voted me or not - You make me happy and inspire to keep on blogging!

21 comments:

 1. love these photos! your home is beautiful :) http://saltyinfinity.blogspot.pt/

  ReplyDelete
 2. Kotinne on kaunis ja inspiroiva!

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia! Rento ja arkinen on parasta! Mulle käy yleensä just noin, että ei ole tuoreita kuvia, eikä varsinkaan juttuun sopivia. Ja sit kaivelen vanhoja kansiota ja nappaan sieltä mitä sattuu :)

  Mä sain kans kutsun ja samoilla sanoilla varustetun meilin Glorian Awardseista - mua lähinnä huvitti, että kukakohan oikeasti pitää Kahden suoraa sisustusblogina :D ehkä joku joka katsoo vain kuvat, mutta ei lue juttuja....

  Mutta Pinjacolada on kyllä mun mielestä sisustusblogi ja hyvä sellainen! Sullahan on paljon ihania kotiin liittyviä juttuja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Laura sanoistasi! Itsellä tunteet blogia kohtaan vaihtelee aika ajoin ja tuntuu, että sisältö on välillä vähän sieltä ja täältä. Mutta fiiliksellä mennään :) Välillä tosiaan pitää kaivaa kuvia arkistoista, vaikkakin yleensä en enää innostu vanhoista kuvistani jälkeenpäin.

   Onhan sullakin usein hienoja kotikuvia, mutta ne eivät (aina) ole se asian ydin ;) Ehkä nähään sit perjantaina?

   Delete
  2. Heipp! Sain myös samaisen kutsun, oletteko menossa tai että mentäiskö yhdessä? :)

   Delete
 4. I love your home! Happy weekend!

  ReplyDelete
 5. Kysymys: Tuo matto - mistähän tuollaisia saisi? Onko se muovimatto?! Se on kiva! Oikein piristäviä kuvia muutenkin, kiitos näistä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Matto on Brita Sweden, nykyään jälleenmyyjiä pitäisi löytyä Suomestakin, itse ostin pari vuotta sitten design torgetilta.

   Delete
 6. Kivoja, kauniita kuvia, ihanan arkisia. Kuinka sattuikaan, hetki sitten pläjäytin omaan blogiini kuvia sotkuisesta lastenhuoneesta, ja pohdiskelin juuri sitä, että kuvia ottaa yleensä kun on tip top, vaikka usein arjen näkyminen tekee niistä elävämpiä ja mielenkiintoisempia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, välillä on ihan rentouttavaa laittaa arkisotkukuvia blogii. Vaikka yleensä pidänkin niistä tip top kuvista :)

   Delete
 7. Mä tulin ihaan hyvälle tuulelle kun kurkkasin kotiis. I H A N A N raikasta!
  Ja raitasta.
  Heiii, haluiskoo nuot lamput muuttaa meitsille? no ehehehe

  Upiaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana oot ja kiva kun tuli hyvä mieli kotikurkistuksesta :D
   Lamput viihtyy meillä varsin hyvin, kiitosta kysymästä ;)

   Delete
 8. I have serious issues with the colour red...but in your home...I LOVE IT!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, haha :) I like red, but can't have too much of it around, a little bit of it here and there is enough.

   Delete
 9. I love your home, your blog, and love the pendant ;-)

  ReplyDelete
 10. Ihana koti teillä :) mistä tuo mahtava pöytäliina on? Terkuin: Minna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Keittiöpöydän liina on pari vuotta sitten ostettu Marimekon "Puutarhuring parhaat" vahakangas. Pienemmässä kuvassa keltaisen purkin alla on joku vanha Finlaysonin kangas tietääkseni.

   Delete