Copenhagen birthday weekend


Tänään vietin syntymäpäivääni aika rauhallisissa arkimeiningeissä. Viikonloppuna juhlanaihetta riitti kun reissasimme pikkuperheellämme Kööpenhaminaan. Aika ihana kaupunki. Kiertelimme sisustuskauppoja, kahviloita ja kaupungin katuja ja nautimme. 

Sain myös uuden ulottuvuuden bloggaamiseen ja nyt harjoittelen Instagramin käyttöä. Sinne päätyy hieman enemmän random kuvia kuin tänne blogiin. Siis myös lisää Kööpenhaminan kuvia löytyy täältä: 

*

Today I spent my birthday in quite calm and usual Monday way. We mainly celebrated it last weekend as we travelled with out small family to Copenhagen. It's such a cool and lovely city. Mainly we walked around in interior and design shops, went through many café's and wandered around the city streets and just enjoyed it.

I just also started to use Instagram and there you can find a bit more random flow of my photos that might not end up here in the blog. So also more photos from Copenhagen also in here:  

13 comments:

 1. Congratulations! And I've started following you immediately. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you :) the instagram is quite a new world for me, seems like fun!

   Delete
 2. Onnea! :)

  Kivoja kuvia! Köpis on aina vaan niin ihana. Hieno teksti muuten tuo "Spaces we create".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Tämä oli mun eka kerta Köpiksessä, muttei varmasti viimeinen!

   Delete
 3. Instagram on kyllä todella koukuttava :D Mä kävin sua kommentoimassa siellä. Iloitsen siitä että Instagramiin siirtyy kokoajan enemmän juttuja, kuten kauppoja ja kahviloita ja kilpailuita. Helppo tapa visuaaliselle ihmiselle olla yhteydessä ja katsella muiden menoa :) Teinkin just postauksen mun lemppari-instagrammaajista!

  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Kiva, löysin nyt sutkin sieltä. Vaikuttaa tosiaan aika koukuttavalta! Pidän juuri tuollaisesta kuvaflow jutusta, jonne voi tallentaa jotain kivaa näkemäänsä mitä ei tarvitse sen kummemmin selitellä :)

   Delete
 4. Vähän myöhäiset onnittelut :)

  ReplyDelete
 5. Onnea! Ensimmäistä kertaa kommentoin, mutta meillä on ihan samanlaiset suunnitelmat mun synttäreille lähteä Köpikseen... Paitsi että pääsyy sinne menoon on kavereiden häät (ja innoissamme tietty mennään kun niin ihana kaupunki), mutta sattuu omat synttärit samalle viikonlopulle :D niin ja mun vanhemmat lähtee kanssa mukaan lapsenvahdiksi häiden ajaksi :D

  Onko sulla jotain vinkkejä erityisesti missä olisi kiva käydä lapsen kanssa (2v) ja ruokapaikkoja minne voi mennä pienen kanssa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi viiru! Kiitos! Teidän köpisreissu kuulostaa kivalta, varsinkin kun on vielä omat lapsenvahdit mukana :)

   Meidän viikonloppu oli aika nopea visiitti ja söimme vähän kaikenlaisissa ruokapaikoissa ja kahviloissa. Kööpenhamina oli mielestäni aika lapsiystävällinen ja aika usein ravintolasta löytyi syöttötuoli ja lastenmenulta jotain syötävää pienelle. Meidän pikkuneiti ei kovin innostunut paikallisesta voileipä eli smørrebrød kulttuurista, mutta varmaan riippuu lapsesta.

   Ei valitettavasti oikein ehditty käydä missään enemmän lastenpaikoissa kun kyläilimme tuttujen luona. Mutta kuulemma Kööpenhaminan eläintarha on kiva paikka mennä pientenkin lasten kanssa koska siellä on mm. pieneläin puoli. Huvipuisto Tivoli oli nyt kiinni, mutta varmaan auki keväämmällä. Hauskaa matkaa teille!

   Delete
  2. Kiitos kun jaksoit vastata :) Meilläkään ei ole kauheasti aikaa missään kierrellä joten mennään ihan sormituntumalla. Tuskin tuo meidänkään niitä smörrejä syö, mutta äiti odottaa niitä kieli pitkällä.

   Delete